MarktPlaza

Uw eigen prachtige Villa in BENISSA met heel veel extra voor u

2540x bekeken
4 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

UWCASA-3210, Nu voor u verlaagd van € 449.000,- naar € 399.000,-!
De zee ligt op maar enkele autominuten deze Villa in BENISSA van 207 m2 op landgoed van 801 m2, in Benissa Costa, gebouwd in 2006 op ……..
De ingang leidt u als volgende eigenaar via de schuifpoort naar een oprit ………. trappen naar de tuin, het zwembad en het terras. 
Een open naya leidt u naar de entree, naar een open leefruimte, bestaande uit een open woon en eetkamer met gashaard en een open keuken met een boog naar de bijkeuken. Op dit niveau is een tweepersoonsslaapkamer met badkamer voor uw gasten. 
Vanuit de woonkamer leidt een interne trap naar de bovenverdieping en een hoofdslaapkamer met openslaande deuren naar een eigen terras en badkamer met bad en douche. En een tweepersoonsslaapkamer, met en-suite badkamer en nog een logeerkamer met gastenbadkamer. 
Voor uw auto is er dan een carport, met ruime oprit.
Buiten kunt u dan optimaal Spaans genieten in de mooi aangelegde tuin met terrassen, rondom uw eigen ruime privé zwembad.
UW EXTRA'S: Deze woning beschikt tevens over warme en koude airconditioning, centrale verwarming op gas, dubbele beglazing met rolluiken, horren en roosters. Alsook satelliet TV, internet, telefoon, alarm en dakterras. 
MÉÉR INFO, foto’s en vergelijkbaar aanbod vindt u direct via UW UwCasa, 

P.s. Wilt u nu al voorgenieten van de beste Spaanse restaurants? Kijk dan nu voorop onze site naar aantrekkelijke foto’s, bij: “Uit eten in Spanje”.