MarktPlaza

Uw eigen prachtige Appartement in VILLAMARTIN bij zee en met

1562x bekeken
2 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

UWCASA-23952, Zeer ideaal om zelf te genieten en/of te verhuren is dit aantrekkelijke en charmante Appartement in ORIHUELA COSTA met …..
Gelegen op de 2e verdieping met lift, biedt deze complete woning u als volgende eigenaar de volgende kenmerken en specificaties:
Het solarium en terras bieden u een prachtig uitzicht op zee en de omgeving, waardoor voor u dan een serene en ontspannen sfeer ontstaat. 
Buiten kunt u dan optimaal Spaans genieten van 2 gemeenschappelijke zwembaden, waarvan er één verwarmd is, in de prachtige tuinen met terrassen. 
Gunstig gelegen: Op maar 12 autominuten van het zandstrand, 45 minuten van de luchthaven en 5 minuten van zowel voorzieningen als golfbanen, biedt deze woning u nu de ideale balans tussen rust en toegankelijkheid. 
En, met een verhuurvergunning biedt dit pand u een uitstekende gelegenheid voor diegenen die op zoek zijn naar een comfortabel huis of een lucratieve investering in de zonnige Orihuela Costa Villamartin. Ook nemen we u dan graag op in ons zeer renderende verhuursysteem! 
UW EXTRA'S: Met airconditioning en verwarming, en deze woning is volledig gemeubileerd. En, met een versterkte deur voor extra veiligheid. 
MÉÉR INFO, foto’s en vergelijkbaar aanbod vindt u via UW UwCasa, 

P.s. Stress en de dagelijkse sleur in de winter maakt velen vatbaar voor depressies. De oplossing? Kijk voorop onze site bij: “Over overwinteren”.