MarktPlaza

Uw eigen prachtige Appartement in TORREMOLINOS met eigen garageplek en

1892x bekeken
3 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

UWCASA-7557NB, Met prachtige terrassen, spectaculaire uitzichten en extra comfort vindt u dit nieuwe Appartement in TORREMOLINOS.
U kunt nu nog kiezen binnen dit nieuwbouwproject uit 61 complete woningen met 1, 2, 3 of 4 slaapkamers, en de volgende specificaties: 
Voor uw auto is er dan een garageplek, met berging.
Ja, dit project biedt u een hogere levensstandaard dankzij de gemeenschappelijke voorzieningen die zijn ontworpen voor uw comfort en ontspanning. 
Buiten en binnen kunt u dan optimaal Spaans genieten van trainen in de fitnessruimte, een duik nemen in het infinity zwembad met solarium. En, werken in de coworking ruimte en zelfs bijeenkomsten organiseren met vrienden of familie in de gastrobar.  
TORREMOLINOS ligt in een bevoorrechte enclave aan de Costa del Sol in Andalusië. Een plek die bezoekers betovert met zijn unieke charme en een perfecte combinatie van traditie en moderniteit biedt. En, omringd door de warme wateren van de Middellandse Zee en door de natuur en …… 
Wilt u nu meer weten over dit nieuwbouwproject? Neem dan vandaag nog contact met ons op! 
MÉÉR INFO, foto’s en vergelijkbaar aanbod vindt u via UW UwCasa, 

P.S. Wilt u nu even prachtige natuurfoto’s aan de Costa Blanca zien? Click dan voorop onze site bij BLANKE SPAANSE KUST.