MarktPlaza

Uw eigen prachtige Appartement in ORIHUELA COSTA met veel voor u

2525x bekeken
4 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

UWCASA-91702, Nu voor u verlaagd van € 229.900,- naar € 219.000,-!
Op maar 10 autominuten van zandstranden vindt u dit nieuwe Appartement in ORIHUELA COSTA van 86 m2, binnen een ……..
Wordt u de eerste eigenaar van deze complete woning, dicht bij Torrevieja en Orihuela Costa, met de volgende kenmerken en specificaties?
Modern appartement met 3 slaapkamers, een appartement op de bovenste verdieping met een terras en een eigen solarium. En met …… 
Buiten kunt u dan optimaal Spaans genieten binnen dit volledig omheinde complex met twee indrukwekkende gemeenschappelijke zones. Hierin vindt u ook een groot zwembad met terrassen voor volwassenen en een gedeelte voor kinderen, tuinen en een kinderspeelplaats.
Dit complex ligt bij het stadscentrum, alle beschikbare diensten, en op 15 autominuten van het prachtige winkelcentrum Zenia Boulevard. 
Dit gebied is vooral interessant voor golfliefhebbers, waar vier van de belangrijkste banen te vinden zijn, namelijk Villamartín Golf, Las Ramblas Golf, Las Colinas Golf en Real Club de Golf Campoamor. Dit complex van 2020 ligt op maar 45 autominuten van de luchthaven van Alicante.
Gezien hun ligging en kenmerken vormen deze appartementen een uitstekende mogelijkheid voor u om te investeren, binnen dit complex. 
VERHUREN: En, als er een huurlicentie op deze woning rust, nemen we u graag op in ons zeer renderende verhuursysteem.
MÉÉR INFO, foto’s en vergelijkbaar aanbod vindt u direct via UW UwCasa, 

P.s. Wilt u nu al voorgenieten van de beste Spaanse restaurants? Kijk dan nu voorop onze site naar aantrekkelijke foto’s, bij: “Uit eten in Spanje”.