MarktPlaza

Uw eigen prachtige Appartement in ORIHUELA COSTA bij mooie Golfbaan en met

3141x bekeken
5 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

UWCASA-59884, Welkom bij jullie oase van rust aan de Costa Blanca!
Wordt binnenkort de volgende eigenaar van dit prachtige Appartement in ORIHUELA COSTA, in Villamartin met een ruim terras, en zwembad.
Dit betoverende appartement belichaamt de perfecte mix van comfort, stijl en een vleugje luxe. Laat u dus verrassen door …………
In deze complete woning beschikt u over een mooie open woon en eetkamer met laminaatvloer. De half open keuken, compleet met moderne apparatuur, is een uitnodigende ruimte voor culinaire creaties. Stap uit op het zonnige terras met uitzicht op het weelderige groen en ……
Ontspan in de comfortabele slaapkamer, jullie persoonlijke toevluchtsoord na een dag vol avonturen. De badkamer is een meesterwerk van ……..
Buiten kunt u dan optimaal Spaans genieten van een prachtige gemeenschappelijke tuin met een verleidelijk en ruim zwembad met terrassen.
  • De verleidelijke zandstranden van de Costa Blanca liggen op maar 5 autominuten, waardoor een verfrissende duik binnen handbereik is.
  • Dit appartement is niet alleen een vakantiewoning; het is een levensstijl. Een kans om te genieten van het beste dat Villamartin u biedt.
  • Ontdek de levendige sfeer van het complex met gezellige barretjes en restaurants, allemaal op loopafstand van uw nieuwe thuis.
  • Golfliefhebbers zullen de nabijheid van de golfbaan waarderen, perfect voor ontspannen rondes onder de echte zon.

Neem vandaag nog contact met ons op en maak dit betoverende appartement jouw nieuwe thuis aan de Costa Blanca! Ideaal investeringsappartement!
Bouwjaar: 1975 (Kadaster: € 646,- en Gemeenschappelijke kosten € 650,- per jaar). 
MÉÉR INFO, foto’s en vergelijkbaar aanbod vindt u direct via UW UwCasa, 

P.s. Wilt u nu alvast genieten van de prachtige Spaanse natuur? Kijk dan nu voorop onze site naar prachtige foto’s, bij: “Uw natuur in Spanje”.