MarktPlaza

Uw eigen nieuwe Appartement in FUENGIROLA met garageplek en veel

1476x bekeken
2 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

UWCASA-7519NB, Met prachtige uitzichten over de Middellandse Zee, dankzij de verhoogde ligging, vindt u dit nieuwe Appartement in FUENGIROLA van 80 m2, binnen een exclusieve ontwikkeling.
U kunt nu nog kiezen uit 22 van deze woningen met 2 of 3 slaapkamers, gelegen in Mijas Costa, Málaga, met de volgende specificaties:
  • De appartementen op de begane grond bieden de luxe van een privézwembad, waardoor een oase van rust direct voor de deur ontstaat,
  • De penthouses, met hun uitgebreide solarium, bieden u zelfs een perfect adembenemende uitzicht op de Middellandse Zee. 

Elk woning is zorgvuldig ontworpen om een ongeëvenaarde woonervaring te bieden. ZIE VOOR UITGEBREIDE INFO, ONZE SITE.
Voor uw auto is er dan een eigen garageplek. 
Buiten kunt u dan optimaal Spaans genieten in het zwembad met uitzicht op het azuurblauwe water, en de rustige gemeenschappelijke ruimtes.
Niet alleen heeft u de beschikking over een volledig uitgeruste fitnessruimte, u kunt ook heerlijk ontspannen in de spa waar u dan een Turks stoombad en jacuzzi tot uw beschikking heeft. 
MÉÉR INFO, foto’s en vergelijkbaar aanbod vindt u via UW UwCasa, 

P.s. Voor velen een droom, voor veel anderen al een werkelijkheid in SPANJE. Zie de voorpagina van onze site: “Wonen onder de echte zon”.