MarktPlaza

Uw eigen nieuwe Appartement aan de Costa del Sol in BENAHAVIS met meubels en

4950x bekeken
9 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

UWCASA-7475, Aan zee en zandstrand vindt u dit nieuwe Appartement in BENAHAVIS van 79 m2 binnen een nieuw concept dat uw …….
UW INVESTERING(EN): Eigendom bezitten in dit sleutelklare project betekent toegang hebben tot uw eigen privé-boetiekresort wanneer u maar wilt – en inkomsten verdienen met een onberispelijk onderhouden en beheerde investering wanneer u er niet bent.
Met meubels compleet, en al deze appartementen zijn pas gerenoveerd!
U kunt nu nog kiezen uit diverse indelingen van 1-, 2- of 3-slaapkamers. Een geweldige investeringsmogelijkheid op een van de meest ……… 
De setting is comfortabel en privé, met een volledige set resortvoorzieningen op het terrein, waaronder restaurants, sportfaciliteiten, een fitnessruimte, twee pooldecks, co-working-ruimte en bar vormen een aanvulling op de volledige receptieservice om de perfecte vakantie in Marbella te bieden.
Deze omgeving is luxueus, zeer persoonlijk en dicht bij twee van de mooiste golfbanen in Marbella, met nog zeven binnen vijf kilometer. Daarnaast vindt u stranden, lekker eten en andere recreatieve voorzieningen binnen uw voetbereik.
Wilt u meer weten over deze mooie investeringsmogelijkheid? Aarzel dan niet om nu contact met ons op te nemen. 
MEER INFO foto’s en veel vergelijkbaar aanbod vindt u via UW UwCasa,  
BEZICHTIGING kunnen jullie nu al direct helemaal zelf gaan regelen met een planvoorstel op onze site.

P.s. Wilt u nu niet verhuizen, maar wel binnenkort echt emigreren naar Spanje? Kijk eerst even voorop onze site, bij: “Emigreren naar Spanje”.