MarktPlaza

Uw droomhuis gevonden Aankoopmakelaar DIRECT behartigd uw belangen.

115x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Met de komst van online makelaars zoals; Makelaarsland, De Huizenbemiddelaar, Mijn Huis Verkoop ik Zelf en Samen Verkopen, is de situatie voor de koper niet verbeterd.

De verkopende partij moet hierbij als makelaar optreden maar beschikt niet over een makelaarsopleiding, benodigde kennis of ervaring. Mocht er wel een makelaar door de verkopende partij zijn ingeschakeld, dan behartigd deze enkel de belangen van de verkoper.

Aankoopmakelaar.DIRECT behartigt in beide situaties enkel uw belangen voor slechts € 650,-*, u doet nou eenmaal niet dagelijks een dergelijke aankoop.

Klik hier voor het aanvragen van een vrijblijvend adviesgesprek!

Of bel (013) 203 43 69

Met veel enthousiasme behartigen wij de belangen van kopers bij aankoop van een nieuwe woning of bedrijfspand in de regio Noord-Brabant. Aangezien u niet dagelijks een woning of bedrijfspand koopt, staat u sterker met een aankoopmakelaar aan uw zijde. Wanneer u een woning of bedrijfspand op het oog heeft via internet, laat het ons dan weten, wij staan u graag bij! Wij kunnen u behoeden voor een te hoge aankoopprijs en bouwkundige problemen. Daarnaast zullen wij u van de juiste informatie voorzien over de nieuwe woon-en bedrijven omgeving welke van invloed kunnen zijn op de aanschaf van de woning of bedrijfspand. Hiervoor is door-tastendheid en marktkennis nodig.

Wij staan voor een persoonlijke begeleiding van A tot Z! Met onze jaren lange er-varing kunnen wij u professionele en deskundige begeleiding bieden voor het gehele aankoopproces van uw woning of bedrijfspand. De begeleiding is tot en met de levering bij de notaris en de overdracht van uw sleutel.

Zoekt u een professionele aankooppartner?
Dan bent u bij Aankoopmakelaar.DIRECT aan het juiste adres.