MarktPlaza

Uvex HLMT 200 Visor skihelm met vizier vizierhelm 2015 White

182x bekeken
8 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Ski Outlet
Laagheidehof 8
5804 XC Venray
0478-515696 of 06-27266988

Let op .......... Let op .......... Let op .......... vanaf zaterdag 31 oktober zijn wij weer iedere zaterdag en zondag geopend. Openingstijden op zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00
Overige dagen op afspraak.

Iedere dag ruime bezichtigingsmogelijkheden
Ook 's Avonds en in het weekend
Bel voor een afspraak 0478-515696 of 06-27266988

Uvex HLMT 200 Visor
Skihelm en skibril in een.

De HLMT 200 is robuust en goed geventileerd.
Optimale pasvorm dankzij het iAS systeem.

De perfecte bescherming voor uw hoofd als u style en handigheid wilt combineren. De helm heeft een geïntegreerd vizier en beschermd uw hoofd en uw ogen. Het vizier is aan de buitenzijde krasvast en van binnen anti condens gecoat.

De helm is met hoogwaardig leer afgewerkt. De lens, die is uitgevoerd in Goldlight, geeft een versterking van het contrast waardoor oneffenheden op de piste duidelijk zichtbaar zijn.

Specificaties: Inmould Technologie. De EPS binnenschaal wordt direct verlijmd met de harde en slagvaste polycarbonaat buitenschaal.

Verwisselbare, wasbare en anti-allergische binnenvoering.

Vent System ventilatie systeem, afsluitbare ventilatiekanalen. Deze ventilatiekanalen zorgen voor een optimale luchtcirculatie in de helm. Bij warmte houdt het uw hoofd koel. Bij kou sluit u de ventilatie en houdt de helm u droog en warm.

Skibril houder, elke UVEX skihelm is voorzien van een geïntegreerde skibril houder die de skibril stevig vast houdt.

UVEX Monomatic, de comfortabele sluiting die met één simpele beweging te verstellen is. Het is niet mogelijk om de sluiting per ongeluk te verstellen en beschermt tegen het ongewenst openen van de helm tijdens een val. Verwijderbare oorbescherming.

IAS 3D, eenvoudig verstelsysteem (draaiknop) waarmee de helm op de gewenste grote van het hoofd kan worden ingesteld. Individuele en traploze instelling voor een perfecte en comfortabele pasvorm.

Hoe bepaalt u de maatvoering
Neem een meetlint ter hand en meet de omvang van uw hoofd boven de wenkbrauwen en oren (horizontaal)Houdt een vinger tussen het meetlint en uw hoofd voor wat extra ruimte. Lees in de onderstaande tabel af welke maat voor u het meest geschikt is.

Hoofdomvang Maatvoering
53,0 - 56,0 cm XS-S
56,0 - 58,0 cm S-M

Verzenden mogelijk a 7,95
Kosten voor koper