MarktPlaza

UV / LED BUILDER gel Cover Glam Peach, 15 ml

149x bekeken
3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Verzenden
Verzendkosten

Omschrijving

Veronica NAIL-PRODUCTS ' UV Make-up gels ' zijn doorontwikkeld en onze nieuwe formule is ' UV / LED BUILDER gel Make-up ', nagel gels geschikt voor zowel een UV als een LED nagellamp! ' UV / LED BUILDER gel Make-up ' zijn nagel gels van échte studio kwaliteit voor de mooiste gelnagels. ' UV / LED BUILDER gel Make-up ' wordt ook ' make-up gel '  / ' make-up gel ' genoemd. De MAKE-UP gel is een must voor iedere nagelstyliste, omdat met de MAKE-UP gel verkleuringen, oneffenheden en beschadigingen van het nagelbed kunnen worden gemaskeerd. Ook is de ' UV / LED BUILDER gel Make-up ' gel per uitstek geschikt voor de nagelverlenging & nagelversteviging. De perfecte manicure / pedicure nagels creëert u met onze MAKE-UP gel! 

EIGENSCHAPPEN UV / LED BUILDER MAKE-UP GEL, 15 ML

- Kleur ' UV / LED BUILDER gel Cover ': Glam Peach.
- Inhoud ' UV / LED BUILDER gel Cover ': 15 ml.
- Viscositeit ' UV / LED BUILDER gel Cover ': middelvisceus.
- ' UV / LED BUILDER gel Cover ' is verkrijgbaar in 4 verschillende tinten.
- Uithardingsadvies ' UV / LED BUILDER gel Cover ': 120 sec. in 36 watt UV lamp / in 54 watt LED lamp.
3 FASEN GELSYSTEEM
Het 3 fasen gelsysteem is het standaard gelsysteem, waarbij drie soorten gels worden gebruikt: een ' Builder gel ', een ' French gel ' en een ' Finish gel / Top gel '. Na de ' prep fase '= voorbereiden van de nagel brengt u eerst de ' PRO Prep & Clean ' aan. Deze zorgt, naast de ' PRO Primer ' ervoor dat de gelnagels goed aan de natuurlijke nagels hechten. Vervolgens wordt de ' Builder gel ' aangebracht. Deze nagel gel is goed te modelleren, zonder uit te lopen en vormt uiteindelijk de echte gelnagel. De ' Finish gel / Top gel ' zorgt voor een mooie glanzende afwerking van de gelnagel.

GELNAGELS BABYBOOM / OMBRE NAILS
Altijd trouw geweest aan de klassieke French manicure en toch nu nieuwsgierig geworden naar gelnagels Babyboom nagelstyling techniek? Het voornaamste verschil tussen de French manicure gelnagels en de Babyboom gelnagels is dat de strakke smile line, die zo typerend is voor de French manicure juist vloeiend / diffuus verloopt bij Babyboom nagelstyling techniek. Door de lichte kleur en diffuus verloop van de vrije rand naar het nagelbed wordt een romantische, natuurlijke look gecreëerd. Bij Babyboom nagelstyling techniek loopt de witte ' FRENCH gel Soft White ' over in de roze Builder gel. Vaak wordt de ' BUILDER gel Translucent Pink ' gekozen, omdat deze door de translucentie ook de natuurlijke effect bezit. Het is echter ook mogelijk te werken met BUILDER make-up gels voor meer make-up van het nagelbed. De tweede laag van de Babyboom gelnagels bestaat uit menging van de ' BUILDER gel ' met ' FRENCH gel Soft White '. Tenslotte wordt de gelnagels afgesloten met de ' TOP gel Clear '.

Alle producten voldoen aan de Nederlandse wetgeving gebaseerd op wetgeving van het Europees parlement en de raad: ' Verordening betreffende cosmetische producten ' en/of ' Verordening betreffende de indeling, etikettering en verpakking van stoffen en mengsels '.

GEWOON DE BESTE!

- Altijd gratis cadeau naar keuze.
- Externe klantenbeoordeling 9,5/10.
- Ruim assortiment.

Snelle verzending
- Vandaag besteld, dezelfde dag verzonden.
- Gratis verzending: NL / BE > 75.00 €.*
- Razendsnelle levering uit voorraad.

Uitstekende service
- Snel antwoord op al uw vragen / whatsapp.
- 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie.
- Achteraf betaling mogelijk voor NL en BE.

Voor alle nagelproducten kunt u terecht in onze online nagelgroothandel Veronica NAIL-PRODUCTS (veronicanailproducts).

*excl. BTW, bij gebruik iDeal (NL) of Bancontact (BE) betaalmethode.