UNIEKE GITAARCURSUS 'Haal Alles Uit Je Gitaar' op 8 GB…

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 212x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

De UNIEKE en COMPLETE GITAARCURSUS 'Haal Alles Uit Je Gitaar' bestaat uit 4 delen:

- Deel 1: Voor de echte beginner en de iets gevorderde gitarist
- Deel 2: Rocksolo's
- Deel 3: Bluessolo's en korte cursussen Klassiek, Flamenco, Spaans en Jazz
- Deel 4: Componeren

Direct na de inleiding hieronder vind je van elk deel een beschrijving.

Helemaal onderaan deze advertentie vind je een totaal-overzicht van de circa 100 in de loop van 2021 in deze gitaarcursus opgenomen jou ondersteunende instructie- en gitaarlesvideo's. 

========================================

INLEIDING
Ik speel al meer dan 50 jaar gitaar, heb de eerste beginselen van een jongen van het schoolbandje geleerd, heb jaren samengespeeld met anderen en daarna circa 1 jaar privé-gitaarles gehad in allerlei soorten muziek (klassiek, jazz, blues en Spaans). Sinds 2006 verkoop ik mijn zelf ontwikkelde gitaarcursus tot volle tevredenheid van mijn kopers. De afgelopen ruim 3 jaar heb ik mijn cursus uitgebreid met de delen 2, 3 en 4 en heb ik deel 1 voortdurend aangepast. 
De laatste grote aanpassing betreft uitbreiding met enkele video-presentaties op het gebied van akkoordenleer en als afsluiting van deel 1 een presentatie waarbij je 30 bekende intro's leert spelen. Enkele voorbeelden, de intro's van: House of the rising sun, Lola, One (U2), Angie, Tears in heaven, Purple rain en Stairway to heaven. (Zie ook de foto's.) 

Met de complete gitaarcursus 'Haal alles uit je Gitaar' leer je in de aanvullende delen (deel 2,3 en 4) nog veel meer, zoals: rocksolo's en Rock & Roll (deel 2), Bluessolo's en de beginselen van Spaans, flamengo, klassiek en jazz (deel 3) en componeren (deel 4). 

Graag zou ik veel van wat ik de afgelopen 50 jaar heb geleerd aan jou willen overbrengen in mijn 4-delige gitaarcursus. Deel 1 (het meest uitgebreide deel) kan je voor € 26,95 van me kopen. Voor de andere 3 delen betaal je in totaal € 13 extra, dus totaal € 39,95 inclusief USB-stick en verzending *)


========================================

WAT KAN JE MET DEZE GITAARCURSUS ZOAL LEREN?

DEEL 1 (Voor de beginnende en iets gevorderde gitarist)

Met de 'Gitaarcursus voor Beginners en Meer Gevorderden' op een 8 GB USB-stick, krijg je als beginner en iets gevorderde gitarist alles wat nodig is om (beter) gitaar te leren spelen.
Voor de prijs van € 26,95 (ongeveer de kosten van 1 privé-gitaarles) leer je van mij met behulp van video-presentaties, geluidsbestanden en (voorgelezen en voorgespeelde) tekst alle belangrijke akkoorden, slaggitaar en tokkelen spelen. De cursus bevat honderden vooral bekende popsongs die je aan het eind ervan kan spelen. Hierna geef ik je meer uitleg over mijn leermethode. 

De belangrijkste akkoorden leer je van mij op diverse manieren:

- Video-presentaties van akkoorden a) waarbij de open akkoorden in blokken worden aangeleerd (Het Em- E- en Am-akkoord worden eerst aan je uitgelegd. Daarna volgen het G- G7 - C- en C7-akkoord. Na de open akkoorden leer je met video-uitleg de kleine- en daarna de grote barré-akkoorden. Ook deze leer ik je in blokken bij elkaar behorende akkoorden, zoals F, F#, G etc en Bb, B, C etc.) Maar allereerst leg ik aan je uit hoe je de gitaar moet vasthouden en hoe je de gitaar op enkele manieren kan stemmen;

- Ook met behulp van andere methodes (Mp3-geluidsbestanden en akkoorddiagrammen) leer je de akkoorden van mij. Ik verzeker je dat je binnen een half uur je het eerste akkoord, de Em (E mineur), kan spelen. Met dit Em-akkoord kan je direct beginnen met het leren van eenvoudig slaggitaar spelen en tokkelen. Alles wat je hiervoor moet doen leg ik mondeling aan je uit. Na het stemmen van de gitaar op enkele manieren, en hoe hou je de gitaar vast, leg ik aan je uit welke snaar je op welke plaats en met welke vinger moet spelen, laat ik op foto's zien en natuurlijk speel ik alles aan je voor. Zoals bij alles in deze gitaarcursus heb ik ook hyperlinks gelegd naar YouTube-video's zodat je het door mij behandelde ook van die kant kunt volgen, zien en horen.

Kortom, na de Em(ineur) leer je eerst - met mijn video-presentaties en met mijn andere lesmethodes - snel meer eenvoudige 'open akkoorden' spelen, zoals de E, Am, G, G7, C, C7, A, A7, D, Dm en D7. Daarmee kan je al sneller dan je voor mogelijk zou houden, honderden bekende songs begeleiden met slagakkoorden of met tokkelen. In deze gitaarcursus vind je honderden bekende songs die ik met de gitaar voorspeel en voorzien van de akkoorden schema's. Barré-akkoorden en enkele variaties op open akkoorden leer je uiteraard ook van mij, met video's en mijn andere lesmethodes.

Deel 1 eindigt met een nieuw onderdeel: het leren spelen van 30 bekende intro's b). Vanuit een duidelijk Excelblad kan je eenvoudig kiezen uit: een video-presentatie per intro, het originele intro, het door mij ingespeelde intro en schriftelijke uitleg met hyperlinks per intro. De meeste intro's kan je met de akoestische gitaar spelen (House of the rising sun, Bad moon rising, Lola, One van U2, Angie, Tears in heaven, Nothing else matters, Homeward bound en veel meer); enkele kan je beter met de elektrische gitaar spelen (Purple rain, Smells like teen spirit, Start me up en nog enkele). De solo's van een paar door mij behandelde intro's worden in Deel 2 uitgebreid aan de orde gebracht (Hey Joe, Bird of paradise en nog enkele).

Tenslotte ontvang je bij Deel 1 de volgende extra's:

- Het ca. 20 jaar geleden door mijzelf ontwikkelde gitaarcomputerprogramma GM.exe. Dit lesprogramma met database bevat meer dan 1.000 songs met akkoordschema's, teksten, transponeermogelijkheden en de nodige theorie. Dit programma heb ik vanaf 2006 verkocht - met honderden bijna alleen maar positieve reacties van mijn kopers (voornamelijk op eBay). Naast een uitgebreide gebruikershandleiding van 37 pagina's leg ik je in een videofilmpje c) uit hoe je dit oude MS-DOS programma eenvoudig kunt laten werken op je Windows 7, 8 of 10 computer. In een 2e video c) geef ik je uitleg over hoe je het best met dit programma aan de slag kunt gaan. 

Dit oude MS-DOS-programma kan los van de overige onderdelen van Deel 1 worden gebruikt. Het werkt prima onder Windows XP t/m Winsows 8 en 10. 

- In verband met beëindiging van de verkoop van 10 door mij geschreven, voorgelezen en met de gitaar ingespeelde thrillers, voeg ik voor mijn kopers en zijn/haar familie/vrienden/kennissen 4 thrillers bij, als luisterboek (in Mp3) en als eBook (in Pdf). Bij mijn laatste en 10de thriller 'Vrienden van Vroeger' eindigt elk van de 69 hoofdstukken van het luisterboek (duurt ca. 4 uur) met door mij met slaggitaar en sologitaar ingespeelde Beatlessongs. (zie ook de foto's). 


DEEL 2 (Rocksolo's)

Je bent een meer gevorderde gitarist


Dit deel begint met een aantal oefeningen met 4 verschillende soorten toonladders en de 5 akkoordvormen. Deze vormen de basis voor het verder kunnen soleren en improviseren. Ook leer je het spelen van bijzondere snaarbehandelingen zoals: een bend, pre-bend, hammer-on, pull-off en vibrato.

Hierna begin je aan een onderdeel met 71 riffs en licks (dat zijn korte gedeeltes van solo's) in de stijl van tientallen rockgitaristen (van de Rock & Rollers, de Stones, Jimi Hendrix en Jimi Page tot U2 en Oasis - eigenlijk van alle Groten van de jaren vijftig tot met met jaren negentig). 

Het slotstuk en het lastigste onderdeel om onder de knie te krijgen - een hele uitdaging voor de komende tijd dus - is het leren spelen van 18 bekende rocksolo's en 2 instrumentale gitaarsongs.

Een paar voorbeelden zijn: 'Sultans of Swing' (de midsolo), 'Hotel California' (de slotsolo) , de solo van 'Smoke on the Water' en de solo van Stairway to Heaven (zie foto). Een van de instrumentale gitaarsongs is het complete 'Apache' van The Shadows.

Hoe leer je bij mij de riffs, licks en rocksolo's?

De riffs en licks en de solo's leer je van mij noot voor noot, vinger voor vinger met plaatsaanduiding en met de speciale snaarbehandelingen die er bij horen. De volledige tekst met de tabs kan je - als je dat wilt - afdrukken en (mee)lezen. De tekst lees ik voor en de lick, riff of solo laat ik je noot voor noot horen. Daarna speel ik korte gedeeltes langzaam voor en laat aan het einde alle ingespeelde stukjes op een rij horen. Een groot deel van de solo's speel ik ook nog een keer in met eigen akkoordbegeleiding - in het goede tempo. Natuurlijk hoor je bij mij ook de originele solo. Tenslotte vind je van elke solo een link naar de beste YouTube videoles (vaak zijn dat Engels/Amerikaanse) die ik kon vinden, zodat je de solo ook op een andere manier kunt volgen. 

In 2021 is dit onderdeel verder uitgebreid. Naast van en door mij 'live' opgenomen video-opnamen en Mp3-geluidsopnamen van elke solo, kan je ook oefenen op mijn gitaarbegeleiding in een vertraagd tempo van 50% (enkele), 75% en in het goede tempo. Bovendien krijg je tips en tools om de solo onder de knie te krijgen. Je hoort van mij waar je de knelpunten zal tegenkomen en ik geef je hints. Dat doe ik in de vorm van uitleg met Wordbestanden en ingesproken en ingespeeld met Mp3-bestanden. Alle onderdelen zijn te benaderen vanuit een overzichtelijk Excelblad. Kortom bij alles word je door mij geholpen om, net als ik de afgelopen jaren heb gedaan, de solo's (ook uit je hoofd) te kunnen spelen. 


DEEL 3 (Bluessolo's en korte cursussen Klassiek, Flamenco, Spaans en Jazz)
Je bent een meer gevorderde gitarist

Bij dit onderdeel hoor je wat interessante feiten over het leven en de muziek van een aantal bluespioniers en hun opvolgers (van Robert Johnson tot Eric Clapton en Walter Trout). Je leert daarbij op de gebruikelijke manier (zie onder het vorige item) 25 intro's, riffs, licks en outro's spelen van deze bluesgitaristen. 

Tenslotte krijg je - eveneens op de hiervoor beschreven manier - korte cursussen Klassiek gitaar, Flamenco, Spaans gitaar en Jazz (slaggitaar). Bovendien krijg je van mij veel interessante weetjes te horen, te lezen en te zien over een aantal andere muziekstijlen. Kortom een interessant deel van deze zeer complete gitaarcursus.

DEEL 4 (Componeren)

Voor de meer beginnende én gevorderde gitarist


Bij dit onderdeel leer je van mij een aantal songs componeren. Eerst leer ik je de belangrijkste theorie van het componeren. Daarna werk ik samen met jou aan 3 songs voor meer beginnende gitaristen. Het uitgangspunt van de 3 songs is als eerste een idee voor een melodietje, dan een akkoordenschema en tenslotte de tekst. Ik gebruik daarbij alleen de akkoorden die je in Deel 1 hebt geleerd. 

Voor de meer gevorderde gitaristen ga ik dezelfde songs aanvullen met een intro, solo en eindsolo. Je ontvangt er ook de tabs van. Daarna ga ik van 4 bekende songs het ritme van de tekst gebruiken voor een nieuwe tekst en vervolgens van 2 songs deze tekst gebruiken voor een compleet andere song. Hierbij werk ik 4 voorbeelden uit: jaren 60-pop, Country, Blues en Hardrock. 

Voor iedere gitarist een heerlijke bezigheid om nog meer verdieping aan je hobby te geven. 


OVERIGE
De gitaarcursus is geschikt voor de elektrische en de Spaanse (klassieke) gitaar en is geschreven voor rechtshandigen maar ook voor linkshandigen prima te gebruiken. 

De gitaarcursus werkt optimaal op een laptop en/of een PC met Windows (XP, Vista, 7, 8 en 10) met een USB-aansluiting. De laptop of PC moet Word en Excel (bij voorkeur versie Microsoft Office 2007 of later) en Mp3-bestanden en Mp4-video's ondersteunen.

NB. Ook op een smartphone en tablet (met Android) is het programma goed te gebruiken. De geluidsbestanden, wordbestanden en excelbladen kunnen worden beluisterd en ingezien. Echter de interne- en externe links kunnen (nog) niet worden gebruikt. 

========================================

PRIJZEN


De complete gitaarcursus ontvang je op een 8 GB USB-stick en kost € 39,95 inclusief verzendkosten. 

========================================

BETALING, VERZENDING en GARANTIEREGELING

BETALING

Je kunt de complete gitaarcursus van me kopen door € 39,95 of € 26,95 (als je alleen Deel 1 wil ontvangen) over te maken naar mijn bankrekening: NL04 INGB 0003632986 t.n.v. L. Diepstraten te Ede.  Als je mij via een ING-bankrekening betaalt of de betaling via een andere bank dezelfde dag tijdig wordt bijgeschreven, wordt de gitaarcursus indien mogelijk dezelfde dag al naar je verstuurd. In andere gevallen vindt de verzending een dag later plaats.

De volgende dag (Let op! dinsdag t/m zaterdag wordt door PostNL bezorgd) kan je het lesmateriaal al in huis hebben. 

Geef alsjeblieft altijd even per E-MAIL aan me door dat je hebt betaald en vergeet niet je ADRES aan mij door te geven. 

VERZENDING

De USB-stick met de gitaarcursus wordt indien mogelijk dezelfde dag, uiterlijk de dag na bijschrijving, of bericht van ontvangst als je via iDeal betaalt, naar je verzonden via PostNL. Voordat de verzending plaatsvindt, wordt iedere USB-stick gecontroleerd op een foutloze werking van het cursusprogramma. 
Je ontvangt van mij direct na de verzending een e-mail dat de USB-stick naar het opgegeven adres is verzonden. 

GARANTIE

Aangezien het aangeboden product software betreft (kopieerbaar),bestaat er wettelijk geen plicht tot terugbetaling van het overgemaakte bedrag als de afnemer het binnen 30 dagen retourneert. Betaal daarom pas nádat je zeker weet dat je dit product wilt hebben. 
Ík sta ervoor in dat de gitaarcursus je biedt wat de advertentie aangeeft. Mocht je daarna per e-mail nog vragen stellen over de werking van het lesprogramma, dan word je door mij altijd snel verder geholpen. 

========================================

* Het gitaarprogramma is ook op een smartphone en/of een tablet te gebruiken. De geluidsbestanden, wordbestanden en excelbladen kunnen worden beluisterd en ingezien. Echter, de interne- en externe links kunnen - in tegenstelling tot de PC en laptop - (nog) niet worden gebruikt. 
==========================================

OVERZICHT VAN MIJN VIDEO-ONDERSTEUNING

 

INTRODUCTIE

Met deze 11 minuten durende video krijg je van mij informatie die je snel verder helpen met het werken met deze complete gitaarcursus. 

DEEL 1 a)

Akkoorden (14 video's)

Inleiding
Vasthouden gitaar en snaren stemmen
Leren open akkoorden in 5 blokken (Em - E en Am, G - G7 - C en C7 enz.)
Leren kleine F-barré en soortgelijke
Uitleg met een aantal voorbeelden van eenvoudige songs 
Barré-akkoorden F - Fm en soortgelijke
Barré-akkoorden Bb - Bbm en soortgelijke
Septime en none-akkoorden over de hele hals
Een stukje eenvoudige jazz met bovenstaande akkoorden
Nawoord 

b) Intro's (60 video's)

30 Bekende intro's worden je in deze video's duidelijk uitgelegd; elk intro wordt ook van meer dichtbij door mij gespeeld. 

(Zie ook hierboven onder DEEL 1)

c) Instructievideo's GM.exe (2 video's)

Het mounten van dit MS-DOSprogramma, waardoor het werkt onder Windows 7,8 en 10.
Videopresentatie over het werken met GM.exe.

DEEL 2

Rocksolo's (20 video's)

De 20 rocksolo's worden je door mij voorgespeeld. (De bijbehorende uitleg vindt plaats d.m.v. wordbestanden, geluidsbestanden, de originele solo's en een toelichting in Mp3 waarbij door mij de knelpunten worden besproken. 

========================================

Meer dan 50 reviews vind je bij mijn advertenties op Marktplaats


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.