MarktPlaza

Unieke bungalow op een privé domein

1606x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Unieke bungalow op een privé domein 1,5 km buiten het dorp Razdel. een n bungalow. Met 2 slaapkamers, 2 badkamers. enorme woonkamer, keuken, eetkamer, in een open stijl. Compleet met dubbele beglazing, openslaande deuren en de perfecte locatie om te vissen, jagen, wandelen, mountainbiken. schilderen en of kamperen. Meer dan 10.000 m2 weiland. dus perfect voor paarden.
Deze eigenschap is volledig off Grid. Het had zijn eigen ondergrondse bron, dus de watervoorziening is gratis en de elektriciteit komt van een generator, maar de nieuwe eigenaar geeft er misschien de voorkeur aan om een zonneenergiesysteem te laten installeren.
Het huis is opnieuw geconfigureerd voor een open woonstijl met slaapkamers en badkamers aan beide uiteinden van het gebouw. Met 2 nieuwe ketels en met 3 houtkachels in het gebouw en een enorme open haard in de woonkamer. De bungalow wordt verkocht zonder meubels
- De totale bewoonbare oppervlakte bedraagt: 78,24 m2.
Buiten:
Het pand heeft een eigen seizoensgebonden meer dat wordt gevuld door een 40 hectare groot reservoir op elke kant van het bos,. vol met wilde dieren en natuur.. Een zeer privé eigendom, geen lichtvervuiling, geen verkeer, gewoon rust en stilte het hele jaar door. De perfecte locatie voor het buitenleven.
De bungalow bestaat uit:
- woonkamer
- eetkamer
- keuken
- 2 badkamers
- 2 slaapkamers
- enorme lounge
- paardenstal
Over Razdel
Het leuke dorpje Razdel ligt in Zuidoost-Bulgarije vlakbij de grens met Turkije (15 km). Het maakt deel uit van de gemeente Elhovo. Het Yambol District. het ligt op 35 km van Elhovo en 70 km van de zuidelijke Zwarte Zee – de stad Burgas. De omgeving is er ideaal voor jacht. aanvolgende dorpem zijn o.a. Sitovo: (gemeente Bolyarovo), Lalkovo en Malomirovo