MarktPlaza

Uniek mooie Z-3 Coupe met 3.0 M54 motor en alle opties

3307x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen

Omschrijving

Te koop van particulier uit privé verzameling omdat ik veel teveel auto’s verzameld heb in de loop der jaren, ze in de weg staan en er niet mee rond rij door matige gezondheid, teveel andere hobbies en 2 fulltime banen.
Een heftig besluit maar helaas is het zo. Mijn verzameling bestaat uit allerlei unieke voertuigen van diverse merken en ieder met bijzondere eigenschappen! Dus doe er je voordeel mee en koop een unieke auto voor een mooie prijs….

Kleur: Sapphire Black Metallic 
Kilometerstand: 194000 
Aantal jaren geleden geimporteerd uit Japan en uit prive collectie nu te koop
Dit is een hele byzondere auto, de Z-3 Coupe. Op zich al een uniek mooi model, maar deze is wel heel speciaal, een facelift versie met alle opties! 
Voorzien van de 3.0 in Lijn 6 cylinder motor (M54) met 231 PK gekoppld aan het nieuwere type Steptronic 5 traps automaat die je ook met de hand kunt schakelen. 

FLy-by-wire gaspedaal, Limited Slip Dif, grotere Brembo remmen, extended interieur en exterieur chome trim, Nappa leren sport interieur, alcantara M-sport stuurwiel, wortelnoten hout set, 17 inch Style 78 Originele BMW wielen gepoedercoat in 'Shadow Chrome' en met nieuwe banden, Verwarmde stoelen, koplampwas installatie, Blacked koplampen met Angel eyes dagrijverlichting, Elektrisch kanteldak, bagageafdek rolcover, bagagenet, etc,etc. 
Uiteraad met standaard zaken als elektrische ramen en spiegels, Climate Control, Centrale vergrendeling met afstandsbediening, elektrisch verstelbare stoelen, overal leer (dus ook op dashboard en deuren) multiple airbags, ABS, ASR, etc, etc.
Wordt geleverd met 3 sleutels 
€ 19999 euro