Umberto Eco – Het eiland van de vorige dag

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 42x bekeken
  • Datum geplaatst 4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Bieden

Omschrijving

Umberto Eco – Het eiland van de vorige dag
1995, Uitgeverij Bert Bakker
489 pag., isbn 90 351 1448 5
mooie staat
t.e.a.b. (s.v.p. bieden exclusief de eventuele portokosten)
(en in mijn winkel vindt u nog veel meer boeken in 37 groepen/genres onderverdeeld, zoals onder andere de groep ‘romans’. In mijn winkel kunt u de groep van u keuze aanklikken)
Nadat Umberto Eco in zijn wereldsucces ‘De naam van de roos’ de Middeleeuwen tot leven wekte, voert hij ons hier op magistrale wijze binnen in de 17e eeuw, het tijdperk van de barok, van kuiperijen en machinaties die verhuld worden door wellevendheid en galanterie. Het tijdperk ook waarin de eerste moderne wetenschappelijke ontdekkingen nog hand in hand gingen met de fantasie en de speculaties van eerdere eeuwen, waarin geleerde verhandelingen nauwelijks te onderscheiden waren van romans, en uitvinders meer geleid waren door wat mogelijk zou moeten zijn dan door wat mogelijk was.
In het eiland van de vorige dag is de meesterhand van Umberto Eco onmiskenbaar aanwezig. Het is een meeslepende avonturenroman, een kruising tussen ‘Robinson Crusoe, Muiterij op de Bounty en De drie musketiers’, vol onbeantwoorde liefde en jaloezie, tegenslagen en redding, spionage en suspense. En Eco zou Eco niet zijn als hij er niet op onnavolgbare wijze in was geslaagd deze avonturenroman te situeren in het overweldigende historische decor van het zeventiende-eeuwse Europa.”


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.