MarktPlaza

Ultracell VRLA loodaccu 6V 12Ah

89x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

VRLA loodaccu 6V 12000mAh

Deze onderhoudsvrije oplaadbare loodaccu is o.a. te gebruiken in

elektrische rolstoelen, scootmobielen, elektrische rolstoelen, UPS systemen, scooters, badliften,

golfkarren, Camper, Caravan, Boot, Alarm systemen

Productomschrijving

De VRLA (valve-regulated lead-acid) loodaccu is grotendeels onderhoudsvrij en levert zeer betrouwbare prestaties. Loodaccu's zijn o.a. geschikt voor gebruik in kleine voertuigen, servers en overige grote mobiele apparaten.

VRLA accu's zijn van zeer hoge kwaliteit waardoor ze multifunctioneel inzetbaar zijn zoals voor : elektrische rolstoelen, scootmobielen, elektrische rolstoelen, UPS systemen, scooters, badliften, golfkarren, Camper, Caravan, Boot, Alarm systemen enz. Als u de accu's langere tijd niet gebruikt dan 1 keer per maand opladen.


Specificaties:

  •     Voltage 6V
  •     Chemie: Loodaccu
  •     Model: UL12-6
  •     Merk: Ultracell
  •     Capaciteit: 12000mAh (12Ah)
  •     Batterij: Oplaadbaar
  •     Afmeting: 151mm x 94mm x 51mm (LxHxB)
  •     Gewicht: 1,62kg



Verschil tussen een Gel accu en Loodaccu

Loodaccu’s kunnen ook gebruikt worden in onder andere elektrische fietsen, elektrische scooters, zonnepanelen en grasmaaiers, maar voor deze toepassingen kunt u beter een gel accu gebruiken. Een gel accu heeft een langere levensduur dan een loodaccu en kan beter tegen diepontlading. Heeft u een loodaccu? Dan kunt u deze vervangen met een gel accu. U dient wel na te gaan of  uw lader geschikt is voor gel accu's, niet alle laders voor loodaccu's zijn ook geschikt voor gel accu's.


Diepontlading

Als u de loodaccu een langere tijd niet  gebruikt zorg er dan voor dat de accu opgeladen weggelegd wordt. Laadt de accu een keer in de 2-3 maanden helemaal vol. Zo voorkomt u diepontlading, mocht er diepontlading ontstaan dan is de accu niet meer bruikbaar.

Interesse? Stuur ons een e-mail!

AccuCompany

Hennepstraat 7

5561AC Riethoven

info@accu-company.nl