MarktPlaza

Ultra HD 4K(8 Mega pixel)compleet camerasysteem,incl.4K tft

2252x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Complete cameraset met 4 dome camera's, een recorder met een harde schijf van 4tb purple, een 27 inch 4K monitor, voeding en bekabeling. De ultra HD camera's maken haarscherpe beelden in 8 megapixel kwaliteit. De beeldkwaliteit is zeer hoog en alle details zijn duidelijk zichtbaar.

De camera's in deze set hebben een hoge lichtgevoeligheid. Dit betekent dat de camera's erg weinig licht (0.003 lux) nodig hebben om scherpe opnames in kleur te maken. Als er geen licht aanwezig is dan schakelt de camera over naar de infrarood verlichting. Het nachtzicht reikt tot 60 meter. U bent met dit camerasysteem dag en nacht voorzien van uitstekende opnames. Het opnameschema van de recorder kunt u zelf instellen.

De camerabeelden zijn te bekijken op de monitor, maar ook via een computer of een gratis app op uw telefoon. U kunt de camera's zowel binnen als buiten gebruiken.

Dit camerasysteem wordt geleverd als vaste kit. In de recorder wordt standaard een WD Purple harde schijf van 4000 gb geplaatst. Tegen een meerprijs kunt u de opslagcapaciteit verhogen. Selecteer de gewenste schijf in het uitklap menu bovenaan de pagina. Ook kunt u op deze manier langere kabels extra bestellen.

**Inhoud set**

• 4x ultra HD dome camera's

• 4 kanaals 4K (8Megapixel) DVR recorder

• 4000 gb harde schijf WD Purple

• Monitor 27 inch ultra HD 4K.

• 4x 15 meter coax/12 volt kabel

• Voeding

• HDMI kabeltje van 1 meter

• Netwerkkabel (voor aansluiting op de router)

Meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van camerabewaking. Wij hebben alles, maar dan ook echt alles op het gebied van camerabewaking! 10 redenen om direct bij camerashop24 te kopen:

**Echte winkel** met maar liefst 300m2 cctv artikelen! Direct mee te nemen! Vakkundig personeel die weten waar ze over praten!

Online shoppen 24/7! Online bestellingen worden dezelfde dag verzonden! Veilig online winkelen! Boven de € 50, - gratis verzending! Sleutelhanger camera gratis bij aankopen boven de € 200, -!

**Installatie service voor particulier en bedrijf!**

Lekkere koffie! Openingstijden winkel: ma t/m vr van 9.00 - 17.00

Camerashop24

Wachthoevestraat 2

3209BK Spijkenisse

Tel: 0181 453362 Tel: 0181 453345