MarktPlaza

Uitgebreide collectie fit flops vanaf € 49.95 bij Vedder

353x bekeken
13 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Bekijk de uitgebreide collectie Fit Flop bij Vedder Schoenen.De leukste modellen vind je hier!
Nu vanaf € 49.95
FitFlops
Loop op Fit Flops en train ondertussen je been en bilspieren! Zonder dat je het merkt ben je bezig met een extra work-out. Alleen al door het lopen op de FitFlop slippers activeer je de been- en bilspieren waardoor je figuur en houding wordt verbeterd en extra vetverbranding wordt gestimuleerd.
Comfortabel & Leuk
Draag je FitFlops de hele dag; thuis, op vakantie, naar de sportschool, met boodschappen doen of op je werk. Ze zijn niet alleen comfortabel om te dragen maar je wilt er ook nog eens graag mee gezien worden
Spieren trainen, vetverbranden & houding verbeteren
De Fit flops zetten bij elke stap de beenspieren extra aan het werk. De speciale middenzool met micro-wobleboard™ - Ontwikkeld door Dr David Cook van het Center for Human Performance in Londen- absorbeert schokken, vermindert de gewrichtsbelasting en bootst de natuurlijke blootsvoetse gang na.
Dijen, kuiten en bilspieren worden daarbij extra getraind bij elke stap die je zet! De Fitflop is een hybride schoen die de natuurlijke stapbeweging stimuleert. De algemene beweging van de voet in een Fitflop vertoont een sterke gelijkenis met de blootsvoetse gang.
Naast al deze voordelen lopen de flipflops ook nog eens bijzonder comfortabel.
www.vedderschoenen.nl
Wij zijn een familiebedrijf en al 100 jaar een vertrouwd adres in Nunspeet.