MarktPlaza

Tweedelige set Leonardo da Vinci - Macmillan/Holbein Verlag

156x bekeken
8 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Hardcover met stofomslag. Heydenreich, Ludwig H. Leonardo da Vinci. New York: The Macmillan Company & Basel: Holbein Verlag, 1954. 210, 176+xxi blz. Formaat circa 31 x 22,5 cm, in slipcase 5,5 cm dik. Tweedelige set in slipcase. Slipcase met slijtageplekjes, stofomslagen met wat slijtageplekjes en kleine beschadigingen, boeken in goede staat.

Eerste deel bevat de tekst, een korte biografie gevolgd door de behandeling van zijn werk, zowel kunst (schilderkunst, beeldhouwkunst en architectuur) en wetenschap (wiskunde, optica, mechanica, anatomie, fysiologie, zoölogie, botanie, kosmologie). Met twee ingeplakte illustraties in kleur (de Mona Lisa en een studie van een paard.

Het tweede deel bevat illustraties in zwart-wit van zijn werk met achterin een korte beschrijving van de werken in het boek geïllustreerd. Referentienummer 9419.

45 euro

Vraagprijs/bieden is exclusief verzendkosten. Verzendkosten 4,75 euro naar een afhaalpunt (DPD) of 6,95 euro met Postnl (bezorging aan huis). Afhalen ook mogelijk (op afspraak). Zie ook mijn andere advertenties voor gecombineerd verzenden.