MarktPlaza

Turquoise armband met Infinity symbool

72x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving


Er bestaat een oneindige verbinding tussen alles, een oneindige samenwerking, een steeds doorgaande beweging. Het Infinity symbool is het meest bekend uit de wiskunde, waar het staat voor oneindig en ook wel Lemniscaat wordt genoemd. Naast de wiskundige betekenis heeft dit symbool ook aan andere, diepere betekenis. De Lemniscaat heeft te maken met de energie, met doorstroming, met kracht.

Ieder bewandelt zijn of haar eigen pad, waarin je altijd een kruispunt tegenkomt waarop een keuze gemaakt kan worden op welk gebied dan ook, elke dag weer. Wat geleerd moet worden herhaalt zich. Alles komt altijd weer een keer langs, in welke vorm dan ook en daaraan kunnen we zien waar we staan, hoe we met onszelf omgaan, met de ander en met dat wat we tegenkomen. Het is aan een ieder hoe het pad gelopen wordt, welke keuzes er gemaakt worden en met welke intentie. De juiste keuze ligt in het midden, waardoor de meest optimale balans verkregen kan worden, op welk vlak of niveau dan ook.


Turquoise
bevordert de welstand van de man en de zielenvreugde van de vrouw, de harmonie in het huwelijk, de toewijding en moed. Ook versterkt de steen het zelfvertrouwen en het doorzettingsvermogen. Het kan kalmerend werken en voor innerlijke rust zorgen maar werkt ook vitaliserend bij uitputting. Het werkt inzichtgevend en laat zien dat je verantwoordelijk bent voor je eigen geluk. Het bevordert creativiteit bij het oplossen van problemen, empathie en liefde. Het beschermt tegen negatieve energie en straling.

De armband wordt geleverd in een fraai cadeaudoosje en met een informatiekaartje over Turquoise.