MarktPlaza

Turkse saz methode turkse saz te koop

578x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Verzenden
Verzendkosten

Omschrijving

Wil je een saz of baglama (Turkse Gitaar) leren spelen. Of wil je Saz lessen of Turkse saz kopen?


 Ik geef  de Turkse Saz lessen overal in Nederland en Europa. Voor meer informatie neemt u contact met me op. Met dit boek begint de muzikale reis op het saz of bağlama. Je leert zonder noten of met noten te spelen. Er zijn verschillende liedjes, oefeningen en leemethoden om leerzaam te studeren.

Deze methodes zijn op een simpel manier opgeschreven, alle methoden en ook mijn adviezen moet je heel goed nalezen om perfect te studeren. 

Meest mensen krijgen saz groep lessen en kregen veel weinig informatie. dus behulp met deze boek komt jou docent bij je huis.
jou saz leraar komt bij jou huis als privé les lessfeer.. Dit boek is geschreven als studieboek en naslagwerk voor alle muziekliefhebbers. Er zijn verschillende afbeeldingen en oefeningen maken meer duidelijkheid voor beginners en gevorderden. De Bağlama en Saz verschillen van uiterlijk niet veel van elkaar, het verschil is dat ze verschillend zijn gestemd. De bağlama heeft kleinere speelruimte(hals) , saz heeft een lange en ook middelgrote hals dus meer speelruimte. En ze hebben verschillende speeltechnieken maar maak je je daarover niet te veel druk, Je vind straks jou eigen speel manier. We hebben Nederlands, Engels en Turks saz methode boeken beschilkbaar. Voor de meer info neem contact met ons… BESTELLEN MAIL:schoolworldmusic@gmail.com Genis bilgi veya siparisler için mail: schoolworldmusic@gmail.com