MarktPlaza

Turkije-Side luxe appartmenten en penthouses, nu 2 of 3 % korting

285x bekeken
8 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Dit luxe project is gelegen in Side-Ilica, is ontworpen met een streven naar uitmuntendheid. Gebouwd op een groot perceel van 14.400 m² met slechts 22% bebouwingsdichtheid gebruikt uit de toegestane 25%, het project roept een gevoel van ruimte.
Dit luxe project in Side-Ilica omvat slechts 40 appartementen en 8 luxe semi-vrijstaande villa's verspreid over 9 zuiden laagbouw blokken.

Dit complex biedt een verscheidenheid aan eenheid configuraties variërend van hedendaagse twee of drie-kamer appartementen drie-slaapkamer duplex appartementen. Elke unit is grondig ontworpen om ruimte te besparen oplossingen te bieden voor verschillende familie behoeften.

Het veelzijdige ontwerp harnassen wasbeurten van natuurlijk licht om de perfecte mix van openheid en privacy te promoten. Ingebouwde spiegelkasten dragen bij aan het gevoel van ruimte. Verborgen LED plafond strooklichten verbetering van de algehele luxe afwerking en een bijzondere sfeer in de avonduren.

Ruim bemeten kamers met gelakte witte deuren, moderne porseleinen vloertegels, ingebouwde garderobes, stijlvolle keuken eenheden en nog veel meer ingewikkelde details dragen bij aan het ultieme luxe afwerking.
2 Slaapkamer Garden Apartments (prijs vanaf: 145.000 Euro)

De appartementen voorzien zijn van een open woonkamer, twee elegant ontworpen slaapkamers, een en-suite badkamer en een familie badkamer. Alle appartementen hebben grote terrassen grenzend aan de privétuinen. Het zuiden voortuinen bieden uitzicht op het prachtige landschap en het zwembad.
3 slaapkamer appartementen (prijs vanaf: 181.000 Euro)

Met een keuze van de begane grond en eerste verdieping eenheden, dit ruime appartement van het type voorzien van een grote open woonkamer. De 19 m² grote slaapkamer heeft een ruime muur kast en een en-suite badkamer muur. De 15,4 m² tweede slaapkamer is voorzien van een ingebouwde kast. Een derde slaapkamer, bergruimte, ingebouwde garderobe en een badkamer voltooien deze verdieping plan. Begane grond units beschikken over grote terrassen en 218 m² van royale privétuinen.
Duplex Penthouses (prijs vanaf: 234.000 Euro)

Voor degenen die overwegen ruimte een onmisbaar aspect van hun droomhuis, onze duplex appartementen zijn een uitstekende keuze. De entree niveau bestaat uit drie slaapkamers, een badkamer, een aparte wasruimte, een garderobe en een balkon. De master bedroom is voorzien van een walk-in kleedkamer en een en-suite badkamer.
De interne trap leidt u naar de belangrijkste woongedeelte op de bovenste verdieping. De ruime open woonkamer is voorzien van een grote volledig ingerichte luxe keuken en een kookeiland met een geïntegreerde eetbar. Twee zeer grote vloer tot plafond openslaande deuren uit te breiden over de volle lengte van de gevel, het weven samen de woonkamer met de dakterrassen en brengen van het buitenleven. Een opslagruimte en een familie badkamer op de bovenste verdieping te voltooien de duplex-appartementen.

Koop nu met 2 of 3 % korting. Vraag ons voor meer informatie, vandaag !!