MarktPlaza

Tuinslanghaspel

76x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Leeg slangenhaspel met een buitendiameter van circa 40 cm, een binnendiameter van circa 20 cm en een wikkelbreedte van circa 25 cm. Ideaal om rondslingerende tuinslangen keurig op te rollen. Daardoor blijft de slang langer heel en ruimt het ook nog eens op.
Kan natuurlijk ook gebruikt worden om bijvoorbeeld snoeren van microfoons of luidsprekers op te rollen. De totale hoogte inclusief frame is circa 50 cm. De totale breedte is ook circa 50 cm. De diepte is circa 35 cm. De genoemde maten zijn niet exact.

Verzendkosten zijn voor de koper. Je mag bellen, mailen of via sms contact opnemen. Ook voor eventueel opkopen en inruil van apparatuur, etc. Verzending per pakket dus voordeel bij gecombineerde bestellingen tot 10 kg. Eventueel ook voor opkopen en inruil van apparatuur, etc. Leverbaar met speakers, versterkers, subs, microfoons, mixers, verlichting, etc. Kom gerust eens kijken want niet al mijn artikelen staan al op marktplaats. PS. Kijk dan ook eens naar al mijn andere advertenties voor nog veel meer leuke en ook interessante artikelen.