MarktPlaza

tuinbeeld beton , david

21x bekeken
14 dagen geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Beeld vol steen van de Bijbelse figuur David

Super gedetailleerd beeld, mooie verschijning, zwaar  massief beeld, weerbestendig, 20 ste eeuw.
Het beeld van steen is 68 cm hoog, inclusief het voetstuk. Het stelt de Bijbelse figuur David voor, terwijl hij op het punt staat, met de geladen slinger over zijn schouder, de reus Goliath aan te vallen. In zijn ontwerp was Michelangelo uitgegaan van het al door Di Duccio, reproductiebeeld van steen. Daardoor is het beeld ruimtelijk wel breed, maar niet zo diep. Naar verhouding is het bovenlichaam vrij groot, waarschijnlijk omdat het werk bedoeld was om op een hoge piĆ«destal geplaatst te worden en men het dan in perspectief zou zien, schuin omhoog kijkend. Ook zouden dit de verhoudingen van de adolescent David kunnen zijn. Het beeld toont een sterke fysieke verschijning, met een prachtige anatomie. 
Gewicht beeld is circa 20 Kg.
ATTENTIE: DEZE BEELDEN KUNNEN NIET TEGEN NORMALE KOSTEN VERVOERD WORDEN VIA DHL, POSTNL, TNT, ETC. DAN HELAAS VOOR 99% SCHADE AAN DE BEELDEN!! BEZORGEN OF AFHALEN  GAAT ALTIJD IN OVERLEG MET ONS!! ONZE KOERIER BEZORGT  NORMAAL GESPROKEN VOOR EEN GERING BEDRAG BINNEN 14 DAGEN HET BEELD CORRECT EN IN GOEDE STAAT BIJ U AAN DE DEUR.
BEL OF MAIL ONS EVEN DAN OVERLEGGEN WE SAMEN!!
Tags: beelden, tuinbeelden, sculpturen, vol stenen beelden, Bijbelse figuren, kerkbeelden, reproductiebeeld, torso, davidbeeld, michelangelo, terrasbeeld  
(   david vol steen 68 cm   )
 

 +31683603899