MarktPlaza

Trouwen in Alkmaar, Heerhugowaard, Den Helder, Purmerend, Bergen, Egmond, Schagen

153x bekeken
9 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Geen TROUWDAG is hetzelfde en daarom is bij ons ook geen TROUWREPORTAGE hetzelfde! Heb je speciale wensen, laat het ons weten, want tenslotte wordt het jullie HUWELIJKSREPORTAGE. Wij maken een reportage geheel toegesneden op de STIJL, WENSEN en het BUDGET van het bruidspaar. Onze JARENLANGE ERVARING staat borg voor KWALITEIT en VAKMANSCHAP.
Let ook even op de AANBIEDINGEN bij de afbeeldingen. Een uitgebreide 4 uur durende (digitaal) reportage incl. uitzoek-cd met alle foto's + 40 grote foto's + opmaak album + luxe Henzo album voor slechts 550.00 ----
Een digitale reportage met alle foto's op een DVD heeft u al voor 250.00
Uitgebreide reportage DIGITAAL: onbeperkt aantal opnames op DVD nu 350.00*. Voor meer informatie en prijzenindicaties kunt u vrijblijvend even telefonisch contact opnemen, of bekijk de vele foto's op onze site. Telefonisch zijn we 7 dagen per week vanaf 12.00 uur 's middags tot 22.00 uur te bereiken op: 072-5200800. Of stuur een mailtje.
Neem geen risico met je trouwdag, het is al duur genoeg om ook nog eens een mislukte trouwreportage mee te moeten maken. Want gaat het mis, dan is het niet meer over te doen!!