Tristar BQ-6395 Gasbarbecue - Tafelmodel

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 16x bekeken
  • Datum geplaatst 2 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

De Tristar BQ-6395 Gasbakplaat is een tafelbarbecue die is voorzien van een geëmailleerde stalen bakplaat en 3 RVS branders met ieder een krachtig vermogen van 2,4 kW. Ideaal om met een heel groot gezelschap op een heerlijke zomeravond te barbecueën.

Geëmailleerde gietijzeren bakplaat
Zo wordt de warmte zeer goed verdeeld over het bakoppervlak van 72 bij 41,6 cm en geniet je met 12 tot 16 vrienden optimaal. Daarnaast is de bakplaat roestbestendig en zal hij weinig verkleuren.

Krachtige branders
Deze gasbarbecue is voorzien van 3 regelbare branders met ieder een krachtig vermogen van 2,4 kW en een piëzo ontsteking. In een lage stand bak jij de heerlijkste groenten, terwijl je op een andere warmtezone in de hoogste stand snel vlees dichtschroeit voor optimaal smaakbehoud.

Functioneel vetafdruipsysteem
Het overtollige vet wordt handig afgevoerd naar de vetopvangbak. Gegarandeerd een gezondere maaltijd en minder gespetter.

Eenvoudig schoon te maken
Nadat de gasbarbecue is afgekoeld maak je de bakplaat eenvoudig schoon met mild afwasmiddel, heet water en een doekje. Gebruik geen schuursponsjes of agressieve schoonmaakmiddelen.

Kortom
Met de Tristar BQ-6395 Gasbakplaat bak je op tafel de lekkerste stukken vlees, groenten, vis en eieren. Uitermate geschikt om met hele grote gezelschappen sfeervol te barbecueën.

2 Jaar garantie
De producten van Tristar hebben standaard 2 jaar garantie. Mocht je problemen ondervinden met een van onze producten dan kun je contact opnemen.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.