MarktPlaza

TravelVision R6-80cm zelfzoekende schotel

124x bekeken
9 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

 De Travel Vision R6 hoeft niet in- of opgebouwd te worden op het dak van uw caravan of camper; losstaand heeft u de meeste flexibiliteit. U kunt de R6 overal opstellen, waar u maar wilt, terwijl u caravan of camper in een schaduwrijke omgeving staat. Bijvoorbeeld onder de bomen.

Met de Travel Vision R6 heeft u het optimale gebruikersgemak: u heeft namelijk zowel een volautomatisch satellietontvangstsysteem als een mobiel satellietontvangstsysteem. Nooit meer zelf handmatig uitrichten, want met één druk op de knop vindt de Travel Vision R6 automatisch de gewenste satelliet.

De Travel Vision R6 is in een handomdraai op te stellen en aan te sluiten met slechts één kabel naar uw digitale ontvanger. De schotelantenne is eenvoudig te bedienen via de bijgeleverde bedieningsmodule. Deze is uitneembaar, dus na het uitrichten van de schotelantenne kunt u deze dus weer verwijderen en opbergen. Verder is de Travel Vision R6 voorzien van GPS, waardoor de gewenste satelliet zeer snel wordt gevonden. Onafhankelijk van waar u bent.

U kunt deze travelvision R6 80 cm. telefonisch bestellen of door te reageren via de mail.
De travelvision R6 80 cm. kan verzonden worden voor € 6,00
De travelvision R6 80 cm. wordt geleverd met factuur en garantie.
Voor meer informatie over dit product kunt u mij mailen of bellen.
Met vriendelijke groet,
ADJelectronics
Soensterdijk 3
9293 MD Kollumerpomp
Tel:0511 408476
GSM:06 21673358