MarktPlaza

Toyota Yaris - 1.5 Hybrid Energy navigatie / achteruitrijcamera 2 jaar garantie

479x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 1 versnellingen, Automaat
Modeljaar: 2018
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Vermogen brandstofmotor: 55 kW (75 PK)
Koppel: 111 Nm
GVW: 1.565 kg
Afmetingen (LxBxH): 395 x 170 x 152 cm
Wielbasis: 251 cm
Acceleratie (0-100): 12,0 s
Topsnelheid: 165 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Donker grijs
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,3 l/100km (1 op 30,3)
Brandstofverbruik in de stad: 3,1 l/100km (1 op 32,3)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,3 l/100km (1 op 30,3)
CO2 uitstoot: 75 g/km
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 117 - 131 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- BOVAG Garantie 24 maanden (zonder meerprijs): https://www.bovag.nl/BovagWebsite/media/BovagMediaFiles/Downloads/Garantie%20en%20voorwaarden/Algemene-Garantievoorwaarden-Auto-1-2-2018.pdf
- BOVAG Afleverbeurt (zonder meerprijs): De deelnemer garandeert dat het betreffende geadverteerde voertuig wordt afgeleverd met een correct uitgevoerde BOVAG afleverbeurt.Deze afleverbeurt garandeert, op het moment dat het deelnemerscontract wordt ondertekend, de navolgende punten:• Distributieriem minimaal 10.000 km onderhoudsvrij• Zomer / all season banden minimaal 2,5 mm profiel (indien afgeleverd op winterbanden dan minimaal 5,5 mm profiel)• Minimaal 6 maanden apk• Minimaal 6 maanden of 6.000 km onderhoudsbeurt vrij (wat het eerst komt is bepalend).
- BOVAG 40-puntencheck (zonder meerprijs): https://mijn.bovag.nl/downloads/ondernemerschap/viabovag-nl/checklist40puntencheck.pdf
## Aanvullende opties en accessoires
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autonomous Emergency Braking
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Bots herkenning systeem
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- grootlichtassistent
- Hill hold functie
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatiesysteem full map
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Radio-cd/mp3 speler
- Rijstrooksensor
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Verkeersbord detectie
Het is een mooie auto, deze Toyota Yaris uit 2018, hij heeft 43562 kilometer gelopen. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Onder de motorkap ligt een zuinige viercilinder motor. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels.
Een goede veiligheidsvoorziening is de stuurbediening voor belangrijke functies. De auto is natuurlijk voorzien van een full map navigatiesysteem en het audiosysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige electronic climate control. De achteruitrijcamera maakt inparkeren gemakkelijker dan ooit. In de regen hoeft u niet langer zelf de ruitenwissers in te schakelen. De regensensor zorgt ervoor dat de ruitenwissers altijd op de juiste snelheid werken. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. Natuurlijk behoren lederen versnellingspook, lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Bij de veiligheidssystemen van deze Toyota hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Forward collision warning waarschuwt voor een kop-staart botsing. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg. Verder is deze auto uitgerust met autonoom remsysteem en gordijnairbags achter.
Natuurlijk wordt deze auto geleverd met Bovag Garantie. Hebt u interesse in deze auto? Neem nu contact met ons op en we zetten hem klaar voor een proefrit.