MarktPlaza

Toyota Verso - 2.2 D-4D Luna | 7-persoons | Navigatie | Trekhaak

81x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modeljaar: 2009
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 400 Nm
GVW: 2.165 kg
Afmetingen (LxBxH): 447 x 177 x 167 cm
Wielbasis: 275 cm
Acceleratie (0-100): 9,0 s
Topsnelheid: 205 km/u
Bekleding: Stof
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,8 l/100km (1 op 14,7)
Brandstofverbruik in de stad: 8,5 l/100km (1 op 11,8)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,8 l/100km (1 op 17,2)
CO2 uitstoot: 178 g/km
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 406 - 431 per kwartaal
Referentienummer: 2893
## Aanvullende opties en accessoires
- Lichtmetalen velgen 17"
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Aluminium interieur afwerking
- Armsteun voor
- Buitentemperatuurmeter
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Extra getint glas
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- mistlampen voor
- Radio-cd/mp3 speler
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
Laat u niets wijsmaken, deze Toyota Verso biedt alles wat u van een auto verlangt. Deze auto komt uit 2009. De krachtige motor geeft deze Toyota uitstekende prestaties. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 17 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin.
Terwijl het navigatiesysteem de ideale route voor u uitstippelt, geniet u van de kwaliteit van het audiosysteem. De bediening is bovendien gemakkelijk via knoppen op het stuur. Dankzij electronic climate control is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. Als het regent, schakelt de regensensor volautomatisch de ruitenwissers in. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. Natuurlijk behoren lederen stuur en versnellingspook, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter ook tot de uitrusting van deze complete auto.
U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. Als u meer wilt weten over deze Toyota, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?
Innovatief design, doordachte techniek en een hoog kwaliteitsniveau zijn typische kenmerken van de Japanse automerken. Dat is te merken aan deze Toyota Verso, een auto uit 2009 die 225153 kilometer heeft gelopen. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 17 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin.
Het audiosysteem en het navigatiesysteem bedient u veilig met knoppen op het stuur. Natuurlijk is er ook electronic climate control aanwezig. De regensensor in de voorruit schakelt de ruitenwissers automatisch in en uit. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger. Ook lederen stuur en versnellingspook, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter zijn aan boord.
Bij een goede occasion als deze hoort natuurlijk ook een tellerrapport van Nationale Autopas. U bent nieuwsgierig? Bel of mail ons dan direct om een proefrit met deze Toyota te reserveren.
Autobedrijf Schippers is een familie bedrijf dat al meer dan 60 jaar in Rijssen gevestigd is en dealer van de merken Hyundai en Fiat.
Ook voor bedrijven hebben wij volop keuze, wij hebben onze eigen lease afdeling waar wij u deskundig te woord kunnen staan over de vele mogelijkheden die er zijn.
U bent van harte welkom!