MarktPlaza

Toyota Urban Cruiser - 1.3 VVT-i Aspiration | NAVIGATIE | AIRCO | 6-BAK | HOGE INSTAP | INCL. BOVAG

613x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: apr 2009 - dec 2013
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 132 Nm
GVW: 1.590 kg
Afmetingen (LxBxH): 393 x 173 x 153 cm
Wielbasis: 246 cm
Tankinhoud: 42 liter
Acceleratie (0-100): 12,5 s
Topsnelheid: 175 km/u
Bekleding: Stof
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,6 l/100km (1 op 17,9)
Brandstofverbruik in de stad: 6,7 l/100km (1 op 14,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,0 l/100km (1 op 20,0)
CO2 uitstoot: 129 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 3 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 117 - 131 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 16"
- Mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Radio-cd/mp3 speler
- Reservewiel
- Start/stop systeem
- Stuurwiel multifunctioneel
Inclusief nieuwe APK, 6 maanden BOVAG garantie en het ter naam stellen van het voertuig, dus zekerheid!
Betreft een origineel in Nederland geleverde auto, dus de volledige historie is bekend en de auto heeft absoluut de juiste kilometerstand.
De genoemde prijs is exclusief onderhoudspakket van € 395,- Het onderhoudspakket houdt in; Periodieke onderhoudsbeurt, professionele schoonmaak van in- en exterieur, volle tank brandstof, Airco onderhoud, NAP certificaat en technische controle.
Alle technologie in de Toyota Urban Cruiser is er op gericht om uw rit veilig en gemakkelijk te laten verlopen. Dit mooie exemplaar komt uit 2009. Minder brandstofverbruik en minder uitstoot. Het start-stopsysteem zorgt ervoor dat de motor uitschakelt terwijl u stil staat. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, elektrisch bediende ramen en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.
Deze Toyota is voorzien van knoppen op het stuur om het audiosysteem te bedienen. U vindt in deze auto ook airconditioning. Deze Toyota is voorzien van lederen versnellingspook, lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Wij leveren u deze auto natuurlijk met een tellerrapport van Nationale Autopas. Indien u interesse heeft in deze auto, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?
Bij het ontwerpen van de Toyota Urban Cruiser stonden comfort en praktische bruikbaarheid centraal. De start-stop functie vermindert het brandstofverbruik door de motor uit te schakelen terwijl u stilstaat. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 16 inch lichtmetalen velgen, elektrisch bediende ramen en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.
Het audiosysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit. U bedient dit veilig via het stuurwiel. Het spreekt voor zich dat u in deze auto ook airconditioning aantreft. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn lederen versnellingspook, lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Deze auto wordt geleverd met Bovag Garantie; hij is grondig geïnspecteerd en wordt geleverd met tellerrapport van Nationale Autopas. Om deze Toyota echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.
Piet Has Automobielen B.V. staat voor kwaliteit, moderne service en een scherpe prijsstelling. Ruim 30 jaar een begrip in West-Friesland!
Wij zijn officieel Erkend Reparateur voor Chevrolet en Daihatsu.Ook zijn wij aangesloten bij de Bovag en zijn we de officiële Vakgarage voor West-Friesland. Inruil is altijd mogelijk.
Uw auto wordt altijd afgeleverd met een nieuwe APK-keuring en boven de 4.500,- altijd met volledige Bovaggarantie.
Piet Has levert als enige in de regio trekhaken van trekhaakcentrum.nl, merk-trekhaken tegen internet prijzen.
Omdat we naast merkdealer ook Allround Vakgarage zijn kunnen we financieringen, verzekeringen en pechhulp voor u afsluiten voor alle auto's.
Vraag naar onze diverse betalingsmogelijkheden. We kunnen een financieringsvoorstel op maat voor u verzorgen met aantrekkelijke rente's. Vraag naar de voorwaarden.