MarktPlaza

Toyota RAV4 - 2.2 D-4D, X-Style, 100% Dealer Onder., 1 Ste Eigen, 2WD Leder Trekh., Navi, NL-Auto

599x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modeljaar: 2012
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 340 Nm
GVW: 2.140 kg
Afmetingen (LxBxH): 448 x 182 x 169 cm
Wielbasis: 256 cm
Acceleratie (0-100): 10,0 s
Topsnelheid: 190 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,0 l/100km (1 op 16,7)
Brandstofverbruik in de stad: 7,4 l/100km (1 op 13,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,2 l/100km (1 op 19,2)
CO2 uitstoot: 156 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal eigenaren: 1
Aantal handzenders: 2
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 406 - 431 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- BOVAG Garantie 6 maanden (zonder meerprijs): https://www.bovag.nl/BovagWebsite/media/BovagMediaFiles/Downloads/Garantie%20en%20voorwaarden/Algemene-Garantievoorwaarden-Auto-1-2-2018.pdf
- BOVAG Afleverbeurt (zonder meerprijs): De deelnemer garandeert dat het betreffende geadverteerde voertuig wordt afgeleverd met een correct uitgevoerde BOVAG afleverbeurt.Deze afleverbeurt garandeert, op het moment dat het deelnemerscontract wordt ondertekend, de navolgende punten:• Distributieriem minimaal 10.000 km onderhoudsvrij• Zomer / all season banden minimaal 2,5 mm profiel (indien afgeleverd op winterbanden dan minimaal 5,5 mm profiel)• Minimaal 6 maanden apk• Minimaal 6 maanden of 6.000 km onderhoudsbeurt vrij (wat het eerst komt is bepalend).
- BOVAG 40-puntencheck (zonder meerprijs): https://mijn.bovag.nl/downloads/ondernemerschap/viabovag-nl/checklist40puntencheck.pdf
- STANDAARD AFLEVERING (zonder meerprijs): - Geldige APK- Interieur reiniging- Exterieur reiniging
= Aanvullende opties en accessoires =
- 1ste Eigenaar
- 5 deurs hatchback
- 6 maanden BOVAG garantie
- 12Volt aansluiting
- Achterspoiler
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bluetooth
- Brake Assist System
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Cd-wisselaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dealer onderhouden
- Dimlichten automatisch
- Distributieketting
- E.S.P. (Electronic Stability Program)
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektrisch verstelbare bestuurdersstoel
- Elektronisch Sper Differentieel
- Extra getint glas
- Hoge Instap
- Inclusief Nationale Autopas, N.A.P.
- IsoFix
- Keyless entry
- Lederen/alcantara bekleding
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 17"
- Metaalkleur
- Mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Onderhoudsboekjes aanwezig
- Origineel Nederlands geleverde auto
- Parkeersensor achter
- Radio-cd/mp3 speler
- Radiobediening stuurwiel
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Verstralers
- Voorstoelen verwarmd
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Hoofdsteunen actief
Deze auto is voorzien van een distributieketting. Daar waar een distributieriem periodiek moet worden vervangen is dit bij een ketting in principe niet nodig.
STANDAARD AFLEVERING GRATIS
Geldige APK
VAN SCHIE ZEKERHEID PAKKET € 495,-*
Nieuwe APK
Vloeistoffen inspectie
Coulance regeling**
Grote onderhoudsbeurt
Distributieriem wordt vervangen indien nodig binnen 10.000 KM of 6 maanden
* Prijzen kunnen afwijken bij auto’s met meer dan 200.000KM op de teller of met een cataloguswaarde hoger dan € 60.000,-
**Uitsluitend mogelijk indien onderhoud op schema is
Ontspannen en zorgeloos autorijden, dat doet u met deze Toyota RAV4. Deze auto uit het bouwjaar 2012 heeft 143801 kilometer gelopen. Deze SUV wordt aangedreven door een krachtige viercilinder motor. Dankzij de stoelverwarming heeft u in deze auto nooit meer last van een koude rug of koude benen. Ook 17 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, verstelbare lendesteunen, actieve hoofdsteunen, 2-laags metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en armsteun voorin zijn aan boord.
Gemakkelijk en veilig is de spraakbediening voor het audiosysteem en het navigatiesysteem. Daarbij kunt u deze ook bedienen met de knoppen op het stuur. Ook is de auto voorzien van automatische airconditioning. Soepel inparkeren in de krapste parkeervakken. De achteruitrijcamera maakt het mogelijk. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Toyota is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn lederen versnellingspook, lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. In de Toyota RAV4 heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop.
Wilt u deze auto bekijken en er eventueel mee rijden? Mail ons dan of bel ons, zodat we de auto voor u klaar kunnen zetten.
De Toyota RAV4 is ontworpen als een alleskunner waarmee u zowel in de stad als in de buitengebieden uit de voeten kunt. Deze goed onderhouden auto is van het bouwjaar 2012 en komt van de eerste eigenaar. Een krachtige motor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. Ook in de winter en als het koud is, hebt u het snel weer warm dankzij de stoelverwarming in deze auto. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, verstelbare lendesteunen, actieve hoofdsteunen, 2-laags metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en armsteun voorin.
In deze RAV4 vindt u schakelaars op het stuur om het audiosysteem te bedienen en het navigatiesysteem. Met automatische airconditioning hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. Met de achteruitrijcamera ziet u wat er achter de auto gebeurt. Zo rijdt u moeiteloos achteruit. Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze Toyota heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting aan boord, maar ook een regensensor. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger. Met lederen versnellingspook, lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze Toyota helemaal compleet.
De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt.
Wilt u met deze Toyota RAV4 een proefrit maken? Bel of mail ons dan nu voor een afspraak.
Autobedrijf Van Schie te Hazerswoude. Al 25 jaar een begrip in de regio!
OPENINGSTIJDEN:
Ma t/m Do.................................10.00 - 18.00
Vrijdag.......................................10.00 - 20.00
Zaterdag....................................10.00 - 17.00
Zondag......................................GESLOTEN !!
Autobedrijf van Schie ligt centraal in de randstad. Wij zijn gevestigd, midden in het Groene Hart van Nederland, Tussen Leiden en Alphen aan den Rijn. We verkopen hoofdzakelijk BOVAG DEALER INRUIL OCCASIONS. Bij binnenkomst wordt iedere auto streng gecontroleerd voordat deze de verkoop in gaat. Onafhankelijke keuringen zijn altijd toegestaan!
Onze specialisaties:
- Verkoop gebruikte auto’s
- Inkoop van uw auto
- Scherpe autofinanciering
- Scherpe autoverzekering
- Onderhoud & reparatie van alle merken
- Autoschade