MarktPlaza

Toyota ProAce - 1.6D L2H1 Aspiration Trekh. Airco Cruise Zijdeur 180 deur achter Lage kilometerstand

542x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: jun 2013 - jul 2016
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 180 Nm
GVW: 2.880 kg
Lengte/hoogte: L2H1
Afmetingen (LxBxH): 514 x 190 x 198 cm
Wielbasis: 312 cm
Topsnelheid: 145 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,7 l/100km (1 op 14,9)
Brandstofverbruik in de stad: 7,9 l/100km (1 op 12,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 6,2 l/100km (1 op 16,1)
CO2 uitstoot: 177 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Motorrijtuigenbelasting: € 104 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- Auto Nol garantie (€ 395): Auto Nol Servicepakket bestaat uit:Nieuwe APK,Kleine onderhoudsbeurt,3 maanden Auto Nol garantie op draaiende delen van motor en versnellingsbak.
- Bovag garantie (€ 695): Bovag garantie servicepakket bestaat uit:6 maanden BOVAG garantie, Afleveringsbeurt,Nieuwe APK.
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden); BOVAG Afleverbeurt
## Aanvullende opties en accessoires
- 2 zitplaatsen rechtsvoor
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Zijschuifdeur rechts
Tip: voor meer foto's, bekijk onze foto's! http://www.autonol.nl
Hij is stijlvol en comfortabel, deze Toyota PROACE, en hij is ontworpen om u veilig en comfortabel te laten rijden onder alle omstandigheden. De auto is van het bouwjaar 2014 en is van de eerste eigenaar. Bij de uitrusting van deze Toyota horen onder meer elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.
De radio bedienen zonder uw handen van het stuur te halen: het kan in deze auto dankzij de audiobediening op het stuurwiel. Ja, ook airconditioning is in deze auto aanwezig. Het luxeniveau in deze Toyota is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. Extra opties op deze auto zijn: verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze Toyota, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.
Wij kunnen de eventuele financiering van de auto geheel voor u verzorgen, zakelijk en particulier. Bij ons kunt u al auto's Financial Leasen vanaf € 100.- per maand (afhankelijk van merk, type ed). Dit betreft een zakelijke financiering, voor particulier vraag ons naar de mogelijkheden. Bel ons voor de exacte prijs per maand op 033-2465517, wij staan u graag ter woord!