MarktPlaza

Toyota HiLux - SR5 2.2 20R inline-Four Pick Up 2e eig

654x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: jul 1985 - aug 1989
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Wielbasis: 230 cm
Motorrijtuigenbelasting: geen
Deze Schitterende Toyota Pick Up SR5 van 1977 in de kleur geel is voorzien van een 2.2-liter 20R viercilinder benzine motor gekoppeld aan een handgeschakelde 5-bak. Tot 1987 in het bezit van de eerste eigenaar daarna 32 jaar in het bezit van de tweede eigenaar die alles volledig heeft gedocumenteerd. Zelfs de documentatie van elke trip die hij gemaakt heeft is aanwezig. Geheel origineel lakwerk met een perfecte carrosserie. Het interieur verkeerd in een mooie uitzonderlijke staat. Rubberen vloermatten en dashboard in perfecte staat. Voorbank, deurpanelen en dakhemel zonder beschadigingen.Hardtop / Pick up bak is aanwezig met privacy glass.
Deze Toyota Pick up is bij 101.000miles voorzien van een gereviseerde motor. Alle facturen hiervan zijn ter inzage aanwezig.
Wij leveren uw occasion (boven de € 4.500,- / tenzij anders vermeld) af met 6 maanden BOVAG Garantie en een nieuwe APK. Indien u kiest voor het Regie Auto’s zekerheidspakket leveren wij uw auto af inclusief Grote onderhoudsbeurt en airco beurt. Hiervoor wordt een meerprijs van € 450,- berekend.