MarktPlaza

Toyota C-HR - 1.8 Hybrid Dynamic met navigatie

558x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: sep 2016 - mrt 2018
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Vermogen brandstofmotor: 72 kW (98 PK)
Koppel: 142 Nm
GVW: 1.860 kg
Afmetingen (LxBxH): 436 x 180 x 156 cm
Wielbasis: 264 cm
Acceleratie (0-100): 11,0 s
Topsnelheid: 170 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Donker grijs
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,9 l/100km (1 op 25,6)
Brandstofverbruik in de stad: 3,5 l/100km (1 op 28,6)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,1 l/100km (1 op 24,4)
CO2 uitstoot: 86 g/km
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 183 - 205 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (zonder meerprijs): BOVAG Garantie 12 maanden
## Aanvullende opties en accessoires
- Achteruitrijcamera
- Cruise control adaptief
- DAB ontvanger
- Lichtmetalen velgen 17"
- Metaalkleur
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autonomous Emergency Braking
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- grootlichtassistent
- Keyless entry
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- mistlampen voor
- Rijstrooksensor
- Stuurwiel multifunctioneel
- Verkeersbord detectie
Innovatief design, doordachte techniek en een hoog kwaliteitsniveau zijn typische kenmerken van de Japanse automerken. Dat is te merken aan deze Toyota C-HR, een auto uit 2017 die 92677 kilometer heeft gelopen. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Een krachtige viercilinder motor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. Bij de rijke uitrusting horen ook 17 inch lichtmetalen velgen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en led-dagrijverlichting.
Voor een storingvrije radio-ontvangst zorgt de ingebouwde dab-ontvanger. Het audiosysteem laat zich gemakkelijk bedienen met de audiobediening op het stuurwiel. Selecteer uw reisbestemming en het navigatiesysteem brengt u snel waar u moet zijn. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van automatische airconditioning is voorzien. Een handige optie is de achteruitrijcamera. Achteruitrijden, inparkeren en manoeuvreren gaat gemakkelijker dan ooit. De elektronische systemen in deze Toyota helpen u actief om aangenaam te rijden. Een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor houden de omstandigheden onderweg in de gaten, de adaptive cruise control past uw snelheid aan ten opzichte van uw voorligger.
Elektronische veiligheidsvoorzieningen helpen u onderweg om de situatie op de weg te beoordelen. Deze systemen waarschuwen u als er een riskante situatie ontstaat, en kunnen in bepaalde gevallen ook zelf ingrijpen. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie. Wanneer u per ongeluk over de wegmarkering rijdt, geeft lane assist een waarschuwingssignaal. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Toyota bovendien autonoom remsysteem en gordijnairbags achter.
Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro.
U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof.
Natuurlijk bent u van harte welkom om deze Toyota in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?