MarktPlaza

Toyota Aygo - 1.0 X-play 5-drs| airco, lm-velgen, bluetooth, camera

525x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modeljaar: 2018
Afmetingen (LxBxH): 3455 x 1615 x 1460 cm
Wielbasis: 2.340 cm
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Motorrijtuigenbelasting: € 56 - 62 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Afleverkosten: Zie afleverpakketten
- Airbags voor
- Audiobediening op het stuur
- Elektrisch bedienbare ramen voor
- Knieairbag(s)
- Telefoon
- Toerenteller
- Zij-airbags
Schitterende Toyota Aygo X-play. Auto is voorzien van 5 deuren voor makkelijk toegang tot de achterbank. Heeft speed limiter, bluetooth-connectiviteit, lichtmetalen velgen. Gecombineerd met de witte lakkleur is dit niet alleen een zeer leuke auto om te zien, maar ook zeker om in te rijden. Door zijn vlotte aandrijflijn is deze Aygo zo leuk om te rijden als dat hij eruit ziet.
Welkom bij autobedrijf Gielen in Heythuysen!
Ons familiebedrijf is erkend reparateur van Toyota en specialist op het gebied van nieuwe & gebruikte auto’s van alle merken en modellen.
Wij zijn transparant als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs betreft dan ook een verkoopprijs inclusief ons basis afleverpakket. U kunt ook kiezen voor maximale zekerheid. De verschillende pakketten en voorwaarden vindt u op de informatiesheet, die is toegevoegd als afbeelding. Zo bepaalt u zelf hoe uw auto onze showroom verlaat!
Voor vragen, meer informatie of een proefrit kunt u contact opnemen met een van onze verkoopadviseurs: Aron Gielen, Harry Gielen of Wesley Bertrams.
Uiteraard bent u bij ons ook aan het juiste adres voor verzekeringen, financieringen, (private) lease & deskundig advies.
Deze advertentie en de inhoud ervan is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Het is echter mogelijk dat in de gehanteerde advertentietekst bepaalde opties en/of accessoires zijn vermeld welke niet op deze specifieke auto aanwezig zijn.
U bent van harte welkom voor een kijkje in onze showroom. De koffie staat altijd klaar!