MarktPlaza

Toyota Aygo - 1.0 VVT-i x-play *PARKEERCAMERA / BLUETOOTH

450x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: mei 2018 - 2019
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 93 Nm
GVW: 1.240 kg
Afmetingen (LxBxH): 347 x 162 x 146 cm
Wielbasis: 234 cm
Acceleratie (0-100): 13,8 s
Topsnelheid: 160 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,8 l/100km (1 op 26,3)
Brandstofverbruik in de stad: 4,3 l/100km (1 op 23,3)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,5 l/100km (1 op 28,6)
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Motorrijtuigenbelasting: € 56 - 63 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- 12Volt aansluiting
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achteropkomend verkeer waarschuwing
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Bluetooth telefoon
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Derde remlicht
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Hill hold functie
- LED achterlichten
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- MP3 aansluiting
- Multimedia-voorbereiding
- Multimedia systeem
- Parkeercamera
- Radiovoorbereiding
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Telefoonintegratie
- Toerenteller
Als geen ander munten de Japanse autofabrikanten uit in de toepassing van hoogwaardige materialen en intelligente systemen. Dat merk je ook bij een auto als deze Toyota Aygo van het bouwjaar 2019, die 25376 kilometer op de teller heeft staan. Deze goed onderhouden auto is van de eerste eigenaar. Als u een laag brandstofverbruik en goede prestaties belangrijk vindt, dan bent u uitstekend bediend met de driecilinder motor. In deze auto profiteert u onder andere ook van: led-achterlichten, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.
Onderweg geniet u van de kwaliteit van het audiosysteem. De bediening is bovendien gemakkelijk via knoppen op het stuur. airconditioning koelt het interieur zodat u altijd ontspannen op uw bestemming aankomt. Soepel inparkeren in de krapste parkeervakken. De parkeerhulp met achteruitrijcamera maakt het mogelijk. En deze auto heeft ook lederen stuur en versnellingspook, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening als standaard uitrusting.
Zoals u mag verwachten van deze Toyota Aygo is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.
Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Om deze auto echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.
Bij het ontwerpen van de Toyota Aygo stonden comfort en praktische bruikbaarheid centraal. Deze is van het bouwjaar Toyota, er staat 25376 kilometer op de teller. Deze goed onderhouden auto is van de eerste eigenaar. Als u een laag brandstofverbruik en goede prestaties belangrijk vindt, dan bent u uitstekend bediend met de driecilinder motor. Bij de uitrusting van deze Toyota horen onder meer led-achterlichten, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.
U kunt het audiosysteem bedienen met de knoppen op het stuur. Natuurlijk heeft deze auto ook airconditioning. Soepel inparkeren in de krapste parkeervakken. De parkeerhulp met achteruitrijcamera maakt het mogelijk. En deze auto heeft ook lederen stuur en versnellingspook, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening als standaard uitrusting.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat. Soepel wegrijden op een helling is eenvoudig met de hulp van hill hold control. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat.
Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. Is uw nieuwsgierigheid gewekt? Bel ons dan snel om deze auto te komen bekijken.
Welkom bij Autobedrijf Jos van Boxtel Oss.
Wij zijn erkend dealer van Toyota en Nissan & specialist op het gebied van gebruikte auto’s van alle merken en modellen.
U bepaalt zelf hoe wij deze occasion afleveren door te kiezen uit één van onze afleverpakketten.
De verschillende pakketten en voorwaarden vindt u op de informatiesheet die is toegevoegd als afbeelding.
Kom langs in onze showroom voor een proefrit of een vrijblijvende offerte. U bent van harte welkom!
Vernoemde (voertuig-)specificaties en prijzen zijn onder voorbehoud. Autobedrijf Jos van Boxtel aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden in de getoonde informatie.