MarktPlaza

Toyota Aygo - 1.0 VVT-i x-play MMT automaat

493x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: mei 2018 - 2019
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 93 Nm
GVW: 1.240 kg
Afmetingen (LxBxH): 347 x 162 x 146 cm
Wielbasis: 234 cm
Acceleratie (0-100): 15,0 s
Topsnelheid: 160 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Donker grijs
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,2 l/100km (1 op 23,8)
Brandstofverbruik in de stad: 4,8 l/100km (1 op 20,8)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,8 l/100km (1 op 26,3)
CO2 uitstoot: 95 g/km
Emissieklasse: Euro6
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Fabrieksgarantie tot: 30-09-2022
Motorrijtuigenbelasting: € 56 - 62 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 599): Aflever en garantie pakket: Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof.
## Aanvullende opties en accessoires
- Achteruitrijcamera
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Metaalkleur
- Smartphone intergratie by Pioneer voor Apple CarPlay
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achteropkomend verkeer waarschuwing
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Hill hold functie
- LED achterlichten
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Multimedia-voorbereiding
- Spraakbediening
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Telefoonintegratie premium
- Uitstelbare zijruiten achter
Het eigentijdse ontwerp en de toonaangevende techniek maken van iedere Japanse auto een kwaliteitsproduct. Dat is ook te merken aan deze Toyota Aygo. Op de teller van deze auto staat slechts 16 kilometer. De compacte maar pittige motor heeft een bescheiden dorst maar levert prima prestaties. In deze Toyota profiteert u onder andere ook van: led-achterlichten, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.
De bediening van het audiosysteem gebeurt met knoppen op het stuur en als u wilt zelfs met uw stem. Het spreekt voor zich dat u in deze auto ook airconditioning aantreft. Een handige optie is de achteruitrijcamera. Achteruitrijden, inparkeren en manoeuvreren gaat gemakkelijker dan ooit. Met lederen stuur en versnellingspook en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze auto helemaal compleet.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen.
Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is exclusief afleverkosten twv 599 euro. U krijgt: minimaal 6 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, pechhulp Europa 24/7, garantie op alle slijtagegevoelige onderdelen (binnen eerste 10.000 km / 6 maanden), volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur, en een volle tank brandstof.
Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Indien u interesse heeft in deze Toyota, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?