MarktPlaza

Toyota Avensis Wagon - 2.0 D-4D Dynamic NAVI met CAMERA / PANODAK

592x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jan 2009 - feb 2010
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 310 Nm
GVW: 2.130 kg
Afmetingen (LxBxH): 477 x 181 x 148 cm
Wielbasis: 270 cm
Tankinhoud: 60 liter
Acceleratie (0-100): 10,0 s
Topsnelheid: 200 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,4 l/100km (1 op 18,5)
Brandstofverbruik in de stad: 6,7 l/100km (1 op 14,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,7 l/100km (1 op 21,3)
CO2 uitstoot: 142 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 406 - 431 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achteruitrijcamera
- Afdekhoes
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Autotelefoon voorbereiding
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Brake Assist System
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Radio-cd/mp3 speler
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
Mooie Avensis voorzien van vele luxe, auto is goed onderhouden. Het eigentijdse ontwerp en de toonaangevende techniek maken van iedere Japanse auto een kwaliteitsproduct. Dat is ook te merken aan deze Toyota Avensis Wagon. Dit is een auto uit 2010, er staat 209948 kilometer op de teller. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Een goede veiligheidsvoorziening is de stuurbediening voor belangrijke functies. De auto is natuurlijk voorzien van een navigatiesysteem en het audiosysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit. Bij de luxe van deze auto hoort ook electronic climate control. De achteruitrijcamera geeft u duidelijk zicht op de ruimte achter de auto. De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. Deze Toyota is voorzien van lederen stuur en versnellingspook, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. Zoals u mag verwachten van deze Toyota Avensis Wagon is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt.
Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. U bent nieuwsgierig? Bel of mail ons dan direct om een proefrit te reserveren.
Afleveringsmogelijkheden:
Voor aanschaf van een occasion heeft u bij ons 2 mogelijkheden, u kiest voor:
• Pakket Standaard: De scherp geadverteerde prijs inclusief geldige apk, vloeistoffencontrole, minimaal 5 liter brandstof en ter naam stellen van het voertuig, geen meerprijs!
• Pakket Service: Pakket standaard inclusief servicebeurt. Prijs is variërend vanaf € 395,- tot € 595,- afhankelijk van het voertuig.
Nationale Auto Pas
Omdat wij zijn aangesloten bij de Nationale Auto Pas worden alle auto’s geleverd met een NAP certificaat. Zo heeft u de garantie dat de kilometerstand juist is.
Openingstijden
Voor het maken van een afspraak om de auto te bezichtigen, of voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met Johan Ouwerkerk via 06-26162417 - 0411-678467 of Nard Strik 06-45088858. Wij zijn van maandag tot vrijdag geopend van 9.00 tot 17.30 en op zaterdag van 10.00 tot 16.30.
Ons bedrijf:
Strik Auto's, al meer dan 30 jaar een begrip in Nederland biedt zijn auto's aan tegen zeer concurrerende prijzen. Kijk ook eens op onze website WWW.STRIKAUTOS.NL, wij hebben altijd 100 occasions op voorraad. Klanten beoordelen ons met een 8,6 via klantenvertellen.nl, deze beoordelingen vindt u terug op onze website. Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven, echter kunnen aan deze advertenties geen rechten worden ontleend.