MarktPlaza

Toyota Auris - 1.8 Hybrid Executive Hybrid 2016 NAVI wit parelmour✔Automaat✔FullLed✔ PDCa+camera✔

565x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

All-in prijs. Afleveringsbeurt, onderhoudsbeurt, geldige APK en 3 maanden garantie.
Een schitterende Toyota 1.8 Hybrid uit 2016 in bijzondere wit parelmour/ metalliclak, waar eigenlijk alles op en aan zit wat je kunt bedenken.
Starten doe je zonder sleutel met Keyless Go, met achteruitrijcamera en PDC sensoren is inparkeren geen probleem, moeiteloos manoeuvreer je de auto in de kleinste gaatjes. De ruime, vlakke laadvloer heeft een lage tildrempel.
De auto is onder andere voorzien van bluetooth voor telefoonverbinding, achteruitrijcamera, NAVI en nog vele meer. Daarnaast beschikt de Auris over van vele (veiligheid)functies waardoor u nog veiliger onderweg kan.
Het interieur is chique en strak afgewerkt met chromen accenten, de cockpit ruim en overzichtelijk. Eigenlijk heeft deze Auris alles wat je wilt en meer. Voorzien van soundsysteem, met streaming audio en USB aansluiting, ga je relaxed op pad met je eigen favoriete muziek in hoge kwaliteit.
Superluxe dus en bovendien voorzien van pittige 1.8 hybride motor en automatische versnellingsbak. Dat staat niet alleen garant voor vlot en soepel sturen, maar ook voor voordelig rijden dankzij het lage benzineverbruik.
Veilig en luxe autorijden in een Toyota, die ook nog eens heerlijk comfortabel en soepel rijdt. Wie wil dat nou niet?
Bel gerust of kom langs voor extra informatie, maar wacht niet te lang.. straks is ie al verkocht en ben je te laat!
Meer foto's? Zie onze website.