MarktPlaza

Tot 36.000 KLM Flying Blue miles bij American Express card

94x bekeken
3 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Verzenden
Verzendkosten

Omschrijving

Aanbieding verlengd tot 23 januari! Deze aanbieding werkt alleen. met een vriendenlink of 'referral' - dus niet als u rechtstreeks bij American Express aanvraagt. Mail me daarom nu voor uw unieke vriendenlink!

Tijdelijke actie met extra miles als u op zoek bent naar een American Express KLM Flying Blue credit card. Nu gratis 18.000 KLM flying blue miles bij aanvraag van een american express flying blue credit card voor de gold card (in plaats van normaal 6000 miles), of zelfs 36.000 voor de platinum card.

Let op - de aanbiedingen van american express wisselen voorturend. Op dit moment is dit de meest gunstige aanbieding. Helaas is er nu geen korting op de kaartbijdrage. Niet iedere aanbieder op marktplaaats houdt dit goed bij, dus pas goed op. Deze aanbieding met extra miles loopt af op 23 januari 2024, dus wees er op tijd bij. Let ook op dat er voorwaarden gelden voor het toekennen van de gratis extra miles.

Extra. U ontvangt van mij een kortingsvoucher van EUR50, geldig voor alle klm holidays. Deze stuur ik op als extra bedankje als uw aanvraag is goedgekeurd! Deze aanbieding van miles geldt alleen als u de card aanvraagt via een zogenaamde vriendenlink. Omdat ik ook miles verdien met het aanbrengen van een nieuwe card houder, deel ik deze link graag. Mail mij voor de link, ik stuur hem per omgaande op. U kunt mij ook met andere vragen mailen.