Tosca Tetteroo: Edelsteentherapie van A tot Z

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 46x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Bieden

Omschrijving

Tosca Tetteroo: Edelsteentherapie van A tot Z

 

Zo duidelijk en vanzelfsprekend als het voor de oude culturen was om met edelstenen en mineralen te werken, zo vreemd is het voor de meesten van ons nu. Het accepteren van de krachten van de natuur is vaak moeilijk en zeker bij edelstenen en mineralen wordt nog steeds gedacht dat het hier om 'dode' dingen gaat. Gelukkig komt daar langzaam verandcring in. We krijgen weer belangstelling voor de oude waarden omdat we, beseffen dat er meer is dan zo op het eerste gezicht valt waar te nemen.

Edelstenen en mineralen hebben een eeuwenlang groeiproces, achter de rug als wij ze te zien krijgen. Ze bevatten veel compact opgeslagen informatie en hebben een geheel eigen uitstraling.

Edelsteentberapie van A tot Z is geschreven als leidraad voor mensen die geinteresseerd zijn in de fascinerende wereld van edelstenen en mineralen. Tosca Tetteroo, die een jarenlange ervaring heeft op dit gebied, geeft in dit fascinerende boek antwoord op alle vragen die dagelijks gesteld worden over de werking en toepassing ervan.

De alfabetische opzet en de kleurenfoto's maken het boek tot een handige en complete gids.

 

Uitg. De Kern, paperback. In goede staat.

 

 

ksteso

P010421

 

 


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.