Ton van de Kroon: De Zevende Poort

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 59x bekeken
  • Datum geplaatst 3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Bieden

Omschrijving

Ton van de Kroon: De Zevende Poort

Soms zijn er tijden in de geschiedenis waarin we worden uitgedaagd om alles op een nieuwe manier te bekijken. Verschillende oude profetieën kondigden de huidige tijd aan als zo’n periode van transformatie, een geboortetijd als het ware. Een van die openbaringen uit 1099 komt in handen van de schrijver. Hoewel hij er in eerste instantie geen geloof aan hecht, gaat het langzamerhand zijn leven bepalen. ‘Wanneer er duizend jaar verstreken zijn, na de eerste duizend jaar, zal de mens op zoek gaan naar de Zevende Poort,’ zo zegt de profetie. Hij reist naar Engeland, Zuid-Frankrijk, Siberië, India en uiteindelijk naar Jeruzalem, op zijn zoektocht naar de Zevende Poort.

Naast een persoonlijk reisverslag geeft dit opmerkelijke boek een beeld van de spirituele bestemming van de aarde en een boodschap voor de mensheid in deze tijd...

Ton van der Kroon is auteur van 'De Terugkeer van de Koning' (1996), 'De Mystieke Roos' (2003)en 'Het Boek der Liefde' (2006) en. Hij is trainer, medium en consultant en organiseert sinds 15 jaar mannen-workshops en spirituele reizen.

Uitg. Bet Huen / Petiet, paperback. In goede staat.

kst

P010318


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.