MarktPlaza

Ton de Zeeuw - De Telegraaf Restaurantgids

104x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

338 pagina's

aan tafel met Ton de Zeeuw 300 toprestaurants in Nederland

Na ruim 20 jaar en meer dan 2000(!) diners heeft Ton de Zeeuw zijn sporen als 's lands populairste culinair recensent meer dan verdiend. Met zijn gerenommeerde rubriek 'Tafelen met Ton' verwierf De Zeeuw grote faam in culinair Nederland. Niet alleen omdat zijn recensies altijd positief zijn (als hij niet tevreden is over een restaurantbezoek schrijft hij er simpelweg niet over), maar vooral omdat hij de sfeer en de menu's van de restaurants zo goed weet te treffen dat het lijkt alsof u de heerlijke spijzen en dranken zelf kunt proeven.

In De Telegraaf restaurantgids bundelt Ton de Zeeuw ruim 300 bijzondere, nieuwe, veelzijdige en culinaire restaurants in Nederland. Zoals altijd belicht hij de smaakvolle keuken, de sfeervolle ambiance, de bediening of een combinatie hiervan. Door de afgebeelde sfeerfoto's krijgt u daarnaast een goede indruk van het restaurant van uw keuze!

De Telegraaf restaurantgids:
*biedt een overzicht van ruim 300 bijzondere restaurants in Nederland
*geeft een duidelijke topografische indeling op postcode en plaats
*laat u kennismaken met de specifieke keukens van de restaurants
*geeft een goede sfeerimpressie door de fullcolour foto's

Ton de Zeeuw was lange tijd chef van de kunstredactie bij Dagblad De Telegraaf en tot voor kort tv-criticus en wijncolumnist. Tegenwoordig legt hij zich voornamelijk toe op lifestylejournalistiek en het recenseren van restaurants.

Nieuwe uitgave van deze restaurantgids, nu met recensies van 300 restaurants in de midden- en hogere prijsklasse, eerder verschenen in De Telegraaf. Alfabetisch ingedeeld op plaatsnaam staat per pagina een restaurantbespreking. In de linkermarge in rood de vestigingsplaats en daaronder het postcodenummer. Van elk restaurant twee foto's: vaak van het exterieur en het interieur, soms van de chef. Onder de restaurantnaam vermelding van het volledige adres en website, de openingstijden en parkeermogelijkheden. Geen vermelding meer van creditcards-acceptatie. De Zeeuws kritieken zijn positief: zaken waar hij slechte ervaringen had, werden niet opgenomen. Van ieder restaurant worden vaak kort een impressie, vorige functies van eigenaar/kok enz. gemeld, gevolgd door een opsomming van wat de kaart zoal biedt en tot slot een waarderende conclusie. Geen opgave meer van gemiddelde menuprijzen, en/of prijzen van voor- en hoofdgerechten. Verdeeld door de gids een aantal reclamepagina's. Drie registers: alfabetisch op plaatsnaam, op restaurantnaam, op postcode. Stevig uitgevoerde gids.