Toe aan wat nieuws ? gluurpoppen,gluurdertje,Tuinpop, …

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 183x bekeken
  • Datum geplaatst 9 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Als u toch de tuin weer in gaat om hem weer in orde te maken ; leuk om aan de schutting of waar dan ook te hangen ! Sommige (klimmertjes) hebben soepele benen , zodat ze in een klimhouding gehangen kunnen worden, of zittend met gebogen knietjes...Die kunnen niet staan. Zo kunnen ze gluren naar de buren...
Ik heb ook gewone gluurpeuters die je voor het raam kunt zetten zodat ze naar binnen of naar buiten kunnen gluren ,die gewone kunnen ook aan de schutting gehangen worden, met één beentje naar achteren b.v. Leuk als cadeau of gewoon voor jezelf ! Op te sturen naar elk adres in nederland ; de verrassing is dan compleet !
Het is mijn hobby om ze te maken dus heb ik er teveel, zodat er geadopteerd mogen worden. Het zijn net échte peuters die naar binnen of naar buiten staan of zitten te gluren of aan de schutting hangen ! Met fopspeen en brilletje ; zodat ze toch een soort gezichtje hebben en nóg beter kunnen gluren!
Normaal hebben gluurpoppen geen gezichtje , de achterkant is vanwege dat gluren het belangrijkst .
Klik eens op de LINK om eens op de website rond te gluren ; er zijn verschillende peutertjes te adopteren (86cm lang) u krijgt dan meer info en de meest recente fotos. (Want dit zijn voorbeeld foto's, die zijn al geadopteerd)
Het zijn de braafste peuters van nederland!..En; ze krijgen een gratis een knuffeltje mee, -anders durven ze niet in de doos-...Ook gaan er adoptie papieren mee en tips hoe op te hangen.
Vele fotos want de keuze is reuze !
De adoptie vergoeding is ; 34,50 euro -Zie website- misschien tot mails of tot ziens ? ; Een bezoekje aan terneuzen waard ( in overleg )
Postnl verzorgt de reis van de poppen en vraagt 7,25 euro om de peuter(s) te brengen en dan mag er tot 10 kilo in de doos...Dus van 1 tot en met 3 peuters, soms 4..Dus samen met anderen bestellen loont. Liever appen of mailen dan bellen ,alleen zo nodig bellen a.u.b.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.