MarktPlaza

TL - Armaturen 4 x 20 watt

232x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Er zijn 13 armaturen met een formaat van ca. 58 bij 60 cm. Aan één zijde zitten nog 3 vierkante uitstulpingen van ca. 4 cm., waarvan ik de functie niet weet. In de bak zitten 4 TL lampen van elk 20 watt. Op een zeker ogenblik heeft men dat standaard vermogen teruggebracht naar ca. 18 watt. Of dat hier het geval is, is mij niet bekend, want dan moet je de lampen er uit halen en dat vind ik wat bewerkelijk, want er zit een soort overkapping overheen. Klinkt niet wetenschappelijk, maar ik ben dan ook geen professionele handelaar in licht armaturen.
In de collectie zijn twee typen te onderscheiden: van opzij gezien is de een recht en heeft de ander een min of meer afgeschuinde kant. :
Elke bak heeft een kabel met een contactstop. Het is dus de bedoeling, dat er aan het plafond contactdozen worden bevestigd. Er zijn witte en zwarte kabels.
De armaturen zijn gebruikt, maar zien er verder uit als nieuw.
Het is de bedoeling, dat de koper ze afhaalt. Ten eerste heb ik geen passende dozen er voor. Ten tweede bestaat het risico, dat tijdens transport lampen kunnen sneuvelen.
Ik heb één bak getest en ik zag vier lampen branden met een z.g. warme kleur.
Het lijkt mij zinvol dat de koper ter plekke de armaturen met lampen even test. Dan hoeft er geen misverstand te zijn over eventueel versleten lampen.

De armaturen kosten € 30,-- per stuk, ongeacht het aantal, dat men afneemt. De prijs is inclusief BTW en er kan dan ook een factuur worden uitgereikt.