MarktPlaza

Titanium Xtreme CaravanMover met 5 jaar garantie, ook bij zelfmontage!

157x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

De Titanium Xtreme caravanmover is krachtig en licht van gewicht. Hij is tot 28 procent lichter dan vergelijkbare merken. De Titanium benut de beschikbare energie uitstekend doordat deze efficiënt is in het stroom verbruik. Doordat de mover krachtig is, is hij ook te gebruiken voor een zwaardere caravan. De prijs-kwaliteit verhouding is optimaal. De Titanium Xtreme beschikt over Quattro besturingstechnologie. Met deze mover kunt u uw caravan manoeuvreren naar iedere gewenste plaats. Door de optimale krachtoverbrenging naar de aandrijving van de rollen kunt u elk soort terrein begaan, zoals zanderige, drassige en heuvelachtige terreinen. Door het lage energie verbruik kunt u lang manoeuvreren zonder dat u te kampen krijgt met een lege accu.

De Titanium is een gebruiksvriendelijke mover. Door de ingebouwde beveiligingen wordt de veiligheid van gebruiker en omstanders gegarandeerd. Op deze mover geldt 5 jaar garantie ook wanneer u de mover zelf monteert. De Titanium Xtreme is geschikt voor alle merken caravans. In het Verenigd Konkinkrijk is dit de populairste mover met de hoogste klanttevredenheid. Tot 28 procent lichter dan andere movers Lichtgewicht aluminium aandrijfrollen met optimale grip op caravanband Zeer krachtige en efficiënte aandrijfmotoren Laag in verbruik: Maakt optimaal gebruik van uw accu Gepatenteerde Quattro besturingssoftware voor millimeter nauwkeurig manoeuvreren en optimaal gebruiksgemak Eenvoudige montage, ook voor de doe-het-zelver Optimale prijs-kwaliteit verhouding 5 Jaar garantie, ook bij zelfmontage!

PowerXtreme X10(2,1kg)
PowerXtreme acculader
Accumontage frame
Ojop accusnelklemmen

PowerXtreme X20(4,4kg)
Laadsnoer
Accumontage frame
Ojop accusnelklemmen

PowerXtreme X30(5,5kg)
Laadsnoer
Accumontage frame
Ojop accusnelklemmen

Montage
Uiteraard heeft u de mogelijkheid om de mover zelf te monteren. Doormiddel van de handleiding goed op te volgen zult u mits u een beetje handig bent de mover prima kunnen monteren. Echter weten wij wel uit ervaring dat een montage door een ervaren monteur voordelen heeft. Zo zien wij toch ook in de werking van de mover weldegelijk verschil, dit kan bijvoorbeeld al simpelweg te maken hebben gehad met het hebben van het juiste gereedschap. Ook gebruik van verkeerde montage materialen kan effect hebben op de werking en levensduur van het product. Als u de montage door ons uit laat voeren weet u zeker dat de mover optimaal functioneert en de levensduur van het product niet in het geding komt.

  • Wij gebruiken alleen materialen welke geadviseerd worden door de fabrikanten.
  • Altijd een nette afwerking van het geheel.
  • Montage i.c.m. een Combiset, dan zal er altijd een stopcontact geplaatst worden.
  • Bedrading word netjes in flexibele buis onder de caravan gemonteerd
  • Bedrading gaten in de bodem worden netjes afgedicht

Montage in onze werkplaats
Als u de montage door ons wilt laten uitvoeren, dan selecteert u bij aankoop van de mover -montage werkplaats-. Nadat u uw bestelling volledig heeft ingevoerd zullen wij spoedig contact met u opnemen om samen met u een geschikte montage datum uit te kiezen. Heeft u liever telefonisch contact voor het invoeren van uw bestelling? Uiteraard is dat geen enkel probleem. U belt ons op en maken samen een geschikte keuze qua mover en accu set vervolgens kunnen we dan samen direct een datum inplannen.

Door Ikwilum.nl kunt u thuis eenvoudig en snel uw producten bestellen. Meer leuke en handige kampeeraccessoires bekijken, kijk dan eens op onze website www.ikwilum.nl. Vragen? Wij zijn bereikbaar op: 085-2013480 of stuur een email. Heeft u liever persoonlijk advies kom dan langs in ons filiaal te Zwijndrecht.