Tirol prachtig lux Chalet op unieke locatie

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 431x bekeken
  • Datum geplaatst 6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Niet van toepassing
Type advertentie
Te huur
Type prijs
Niet van toepassing

Omschrijving

Chalet Xieje

Voor maximaal acht volwassenen 1 x jeugd + 2 baby/peuters. Minder mag natuurlijk ook.
Al jaren met plezier uw vakantie gevierd, maar toe aan iets anders? Op dure campings gebivakkeerd, toe aan een oase van rust en luxe van waar uit u desgewenst actief kunt zijn en de gezelligheid zich om de hoek bevindt?
Of iets te vieren met vrienden of familie?
Chalet Xieje vervult al deze wensen voor een zeer betaalbare prijs!
Met uit alle vensters een prachtig uitzicht naar de Oostenrijkse bergen steelt Chalet Xieje moeiteloos uw hart. Al bij uw ontbijt prikkelen de eerste zonnestralen op het oostelijke deel van het balkon om het westelijk balkondeel en terras pas te verlaten bij de ondergaande zon. De dierlijke bewoners van het aangrenzende bos prikkelen uw zintuigen oor en oogstrelend. Het fluiten van de vogels, het geklop van de specht, eekhoorntjes in de bomen klimmend en bij voldoende stilte de reeën kunnen zien door het keukenraam.
Moe en voldaan na een wandeling in het natuurgebied Hohe Tauern, te hebben gevist of gezwommen in het nabij gelegen stuwmeer, of de spectaculaire waterval van Krimml met een bezoek te hebben vereerd, neemt u in het luxe chalet een bad of douche in een van de vier badkamers. Uw reisgenoot bereidt een maaltijd voor in de luxe keuken, uw kinderen doen een spelletje Yahtzee of kijken een dvd, opa beluistert muziek (dit alles voorradig) en oma ontkurkt de wijn.
S`avonds bezoekt u tijdens een heldere nacht de sterrenwacht in het dorp, en s`nachts slaapt u een verkwikkende nachtrust in een kwaliteit- bed van 1.10 lang in een van de vier slaapkamers.
Dit alles is geen droom maar ligt binnen handbereik! Kijk onder
www.luxechaletsoostenrijk.nl , surf naar Chalet Xieje, bekijk de site en foto`s en laat u meenemen.
Ook in het voorjaar en de herfst een aanrader!
Niet roken- Geen huisdieren.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.