Tibetaanse ring met Mantra en Lotus

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 110x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Deze mooie Tibetaanse ring is gedecoreerd met het mantra "Om Mani Padme Hum". Een mantra is een heilige klank, die symbolisch een bepaalde goddelijke energie tot uitdrukking brengt.

 

Een mantra kan stil van binnen worden gezegd maar wordt ook hardop gezongen of opgezegd. Je kunt er ook gewoon naar luisteren. Mantra’s kunnen gebruikt worden om te mediteren. Het luisteren of meezingen van een mantra kan je ontspannen. De geestelijk heilzame trilling krijgt kracht door het herhalen.
Een bekende Boeddhistische mantra is: 'Om Mani Padme Hum' ook wel de mantra van mededogen, betekenis: 'de parel van het universum is de lotus van mijn hart' oftewel: we moeten binnen in onszelf kijken om de vrede van de Boeddha te vinden.

 

Op de ring staan ook de bladen van de lotus uitgebeeld die samen weer een zogenaamde Varja (of Dorjé in het Tibetaans) vormen. Dit symbool wordt zowel in het Boeddhisme als in het Hindoeïsme gebruikt en versterkt en stabiliseert de geest en brengt hem in evenwicht.

 

Deze open Tibetaanse ring heeft een toegeknepen diameter van circa 1,8 cm. en is 1 cm. breed. Doordat de diameter instelbaar is, past de ring vrijwel altijd en kan deze  ook heel mooi om een duim gedragen worden. 
De ring is gemaakt van een nikkelvrije legering van verschillende metalen met een laag gehalte zilver en kan tijdens het dragen een gelige koperkleur krijgen.

 


Gratis verzending (binnen Nederland) en retourgarantie! 


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.