Tibetaanse armband met Dzi kraal

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 44x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Dzi stenen hebben een bijzondere betekenis voor de Tibetanen, ze gelden als magisch en hebben een beschermende werking. Deze kralen bezitten de kracht om bescherming, overvloed en geluk te geven aan de drager. Ze geven de drager een goed aura, zodat deze goed aantrekt en uitstraalt. In Tibet zijn ze dan ook zeer geliefd en waardevol als talisman en werden ze gebruikt als betaalmiddel.

 

 

Op de Dzi kraal van deze armband staat het magische oog afgebeeld en dit beschermt tegen onheil. Ze trekken het goede oog aan en houden het slechte oog weg. De lijnen brengen het boze oog in verwarring.

​De kraal is gemaakt van Agaat, een aardende, stabiliserende en beschermende steen. De steen bevordert innerlijke rust en een kalme en nuchtere houding. Agaat beschermt het aura, geeft een veilig gevoel en brengt balans in lichaam, ziel en geest.

 

 

De overige kralen zijn gemaakt van natuurlijke Fairtrade materialen. Naast de donkerbruine kralen van gepolijste kokosnoot zitten er 12 lichtere kraaltjes aan van de plantaardige Tagua. Tagua noten zijn vruchten die groeien aan de tagua palm ofwel de ivoorpalm. Zodra een gekleurde noot wordt gepolijst heeft het een prachtige glans en geeft sieraden een extra natuurlijke dimensie.

 

 

 

Gratis verzending (binnen Nederland) en retourgarantie!
 


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.