MarktPlaza

Tibetaans zilveren ring met edelsteentje

130x bekeken
3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

In veel Tibetaanse sieraden worden edelstenen gebruikt omdat Boeddhisten waarde hechten aan de bijzondere, genezende werking van deze stenen.


De ring is gemaakt van Tibetaans zilver. Dit is een witte metaallegering; een nikkelvrij mengsel van zilver samen met andere metalen zoals koper. Het glimt en vertoont dezelfde vorm van oxidatie als zilver. Door met een zilverdoek te wrijven, krijgt het een prachtige glans.


Deze open knijpring heeft een toegeknepen diameter van circa 18 mm. en is 12 mm. breed. Doordat de diameter instelbaar is, past de ring vrijwel altijd en kan ook heel mooi om een duim gedragen worden. Alle ringen zijn handgemaakt waardoor er niet één exact hetzelfde is.


Bij het bestellen kun je een keuze maken voor de volgende edelstenen:



Amethist (paars) is een zeer veelzijdig kristal wat bijdraagt aan innerlijke rust. De steen helpt contact te maken met hogere energieën en gidsen en wordt gebruikt bij genezing en meditatie.


Lapis lazuli (donker blauw) is een hele spirituele en vrolijke steen in diepblauwe schakeringen en is een echte oppepper als je het nodig hebt.


Kristal (wit)
Kristal is een zuiverende steen met enorme geneeskracht en bij uitstek geschikt voor healings en energetisch werk. De steen helpt je om contact te krijgen met je eigen intuïtie en sensitiviteit. In Tibet wordt bergkristal al eeuwen verwerkt in geneeskrachtige instrumenten, amuletten en sieraden.


Gratis verzending (binnen Nederland) en retourgarantie!