Tibetaans hangertje met Lapis Lazuli aan verfijnde ket…

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 58x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Tibetanen hechten waarde aan hun sieraden op basis van kleur, maat en symboliek. Door sieraden te dragen, versterken Tibetanen de band met hun heiligen en daarom kunnen de sieraden vaak niet groot of kleurrijk genoeg zijn. Er bestaan echter ook kleinere en meer verfijnde Tibetaanse sieraden zoals deze prachtige Tibetaanse halsketting.


Blikvanger van deze ketting is het mooie druppelvormige hangertje. De kraal van Lapis Lazuli is gevat in fraai bewerkt Tibetaans Zilver. Dit is een nikkelvrije legering van verschillende metalen met een laag gehalte zilver. Daarom is Tibetaans zilver vaak donkerder dan de 925 variant. Het materiaal gedraagt zich wel als zilver; het glimt en vertoont dezelfde vorm van oxidatie als zilver. Door het met een zachte doek te poetsen, gaat het prachtig glanzen.


Als je Lapis Lazuli bekijkt, is het net alsof je op een heldere avond aandachtig naar de sterrenhemel tuurt. De gouden puntjes in de koningsblauwe steen zijn net flonkerende sterren. Het is dan ook geen toeval dat deze steen je volgens Boeddhisten “peace of mind” brengt. En naast innerlijke rust zou hij ook nog je intuïtie versterken en je creativiteit een boost geven.

 

 


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.